Sonny Flame – Rumba

Sonny Flame – Rumba

Sonny Flame ne invita la … „Rumba”. „Rumba” este noul single semnat Sonny Flame . Sonny Flame lanseaza Rumba, o piesa produsa de Boier Bibescu, cu care spera sa ne tina pe ringul de dans toata noaptea.Rumba, termenul sinonim petrecerilor din Cuba din secolul 19, a poposit si pe plaiurile mioritice intr-o varianta moderna si absolut spectaculoasa, personalizata noptilor de distractie, atunci cand muzica se termina abia la rasarit.

music-picture(6)

Sonny Flame stie exact dozele perfecte de reggae, dance si R&B pentru reteta de succes a unei piese. Combinatiile acestea i-au adus succesul in Statele Unite, unde piesele „Glamity” si „Jump Up” au fost popularizate cu ajutorul lui Akon, care le-a inclus in emisiunea lui saptamanala Hitlab si unde au adunat doar feedback pozitiv. „Rumba” este rezultatul unei colaborari cu Boier Bibescu, despre care Sonny declara: „De fiecare data cand lucrez cu Boier Bibescu, rezonam foarte bine, piesele ies repede si fara prea mult efort, avem o conexiune buna si asa s-a intamplat si in cazul piesei .”

Asculta  Sonny Flame – Rumba

Sonny Flame si Boier Bibescu nu sunt la prima colaborare, ei impreuna eu mai lansat si piesa ”Batman si Superman”, iar la inceputul anului cantaretul a venit cu ”In sufletul gol” si cu un featuring, ”Tu furi inima oricui”, cu Jon Baiat Bun.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *