Sonny Flame feat. Anna May - Bounty Lover, single nou

Sonny Flame feat. Anna May – Bounty Lover

loading...

Sonny Flame feat. Anna May – Bounty Lover

Sonny Flame lansează un nou single, ”Bounty lover”, o piesă de dragoste care surprinde un posibil episod din viață, în care două persoane ajung să se cunoască și să înceapă o relație. Piesa este produsă în studioul BigUp Music și reprezintă o colaborare cu Anna May, solistă cunoscută pentru hitul “Bum Bum”. Mihai Răzvan Preda cunoscut sub numele de scenă Sonny Flame, este un cântăreț român de muzică reggae, dance hall, pop și R&B. În prezent are un contract cu casa de discuri Red Clover Media. Pe Sonny Flame l-am ascultat, la începutul acestui an, cu piesa ”Falling For You”, după ce, în 2016, a venit cu track-uri numai bune de dans: ”Bine rău”, ”Criminal” alături de Mario Morreti și Rumba. Anna May s-a remarcat in urma colaborarilor cu Fly Project, fiind vocea pieselor bine-cunoscute “Goodbye”, “Back In My Life” sau “Raisa”.

Coperta-Bounty-Lover-720x415

Sonny Flame a început să scrie versuri și să compună piese la vârsta de 15 ani, într-un stil rap/R&B condus de pasiunea copilului tânăr și talentat care nu este conștient încă de potențialul său artistic. Determinarea lui a crescut în timp, alimentată de admirația și suportul prietenilor apropiați. Unul dintre acești prieteni l-au determinat să-și îmbunătățească și să-și rafineze influențele reggae și dancehall ce începuseră să-și facă simțită prezența în stilul versurilor sale. A început să studieze și să învețe limbajul lui Patois din fiecare piesă reggae sau album care îi cădea în mână. De atunci a urmat o cursă continuă pentru a se afirma, perfecționa și prezenta stilul său unui număr din ce în ce mai mare de oameni.

Asculta   Sonny Flame feat. Anna May – Bounty Lover

“Am ales să colaborez cu Anna pentru ca vocea ei, mi s-a părut cea mai potrivită pentru acest gen de piesă și consider că a ieșit un produs excelent, de care sunt foarte mulțumit. La compoziția piesei a participat o persoană din familie, Ana Maria Duminică, o foarte talentată artistă în ascensiune, în vârstă de 14 ani, care a interpretat tema de vioară”, a declarat Sonny Flame.

“Mi-a plăcut piesa de la primul play! Mi-am dat seama că vocile noastre se potrivesc foarte bine, chiar de la prima sesiune de studio. Mă bucur de această colaborare, a ieșit ceva foarte mișto. Băieții de la BigUp fac o gașcă foarte bună și primitoare, iar asta face ca toate piesele lor să îți dea un good vibe!”, a adăugat Anna May.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *