Sonny Flame - Falling For You, single nou

Sonny Flame – Falling For You

loading...

Sonny Flame – Falling For You

Sonny Flame a lansat o piesă pentru îndrăgostiţi: “Falling For You”. Inspirat de luna dragostei, artistul Sonny Flame a compus o piesă nouă, reggae, cu un sound fresh. Şi pentru că a pus suflet şi sentimente în noul sau produs, cel mai potrivit a fost s-o “dăruiască” tuturor chiar de Valentine’s Day. Mihai Răzvan Preda cunoscut sub numele de scenă Sonny Flame, este un cântăreț român de muzică reggae, dance hall, pop și R&B. În prezent are un contract cu casa de discuri Red Clover Media. Pe Sonny Flame l-am ascultat si anul trecut cu cateva piese printre care ”Bine rau”, ”Criminal”, un featuring cu Mario Morreti, iar alaturi de Boier Bibescu s-a distrat la filmarile clipului ”Batman si Superman”.

IMG_0681

A început să scrie versuri și să compună piese la vârsta de 15 ani, într-un stil rap/R&B condus de pasiunea copilului tânăr și talentat care nu este conștient încă de potențialul său artistic. Determinarea lui a crescut în timp, alimentată de admirația și suportul prietenilor apropiați. Unul dintre acești prieteni l-au determinat să-și îmbunătățească și să-și rafineze influențele reggae și dancehall ce începuseră să-și facă simțită prezența în stilul versurilor sale. A început să studieze și să învețe limbajul lui Patois din fiecare piesă reggae sau album care îi cădea în mână. De atunci a urmat o cursă continuă pentru a se afirma, perfecționa și prezenta stilul său unui număr din ce în ce mai mare de oameni.

Asculta   Sonny Flame – Falling For You

“De mult îmi doream să fac o piesă reggae cu un sound fresh; având o discuţie cu LLP la studio pe această tema, mi-a arătat instrumentalul, şi imediat mi-a venit linia melodică pentru refren. Piesa a prins contur destul de repede şi transmite sentimente pe care le ai atunci când te îndrăgosteşti, motiv pentru care ne-am gândit să o lansăm de Valentine’s Day”, spune Sonny Flame. Piesă “Falling For You” se lansează sub egida casei de discuri Sprint Music.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *