Smiley - Sleepless, single nou

Smiley – Sleepless

loading...

Smiley – Sleepless

Dupa ce a ajuns in topul difuzarilor cu piesa Insomnii, Smiley s-a gandit sa revina cu versiunea in engleza, cu tot cu videoclipul pe care il stiti deja. ”Sleepless” sună cel puțin la fel de bine și e perfectă de pus în căști când nu poți să adormi. Single-ul se numește ”Sleepless” și este însoțit de videoclipul cu care a fost lansată piesa în versiunea originală. Vizualul a fost regizat de Adrian Batista, cel care pune în scenă de ceva vreme și show-ul „Românii au talent”. Materialul video a fost realizat într-un cadru atipic și are o poveste mai puțin obișnuită, ce lasă imaginația celui care îl privește să zboare fără limite, o poveste în care totul este posibil, dar nimic nu este sigur… la fel ca într-un vis.

cfkomhekebefpfcp

Piesa ”Insomnii” este compusă de Andrei Maria (Smiley) și Șerban Cazan în studiourile HaHaHa Production și lansată în coproducție cu Cat Music. Smiley este artistul pop prin excelență. De la consacrarea lui, acum mai bine de zece ani, muzica românească nu mai arată la fel. Smiley a adus ritm, culoare, originalitate, dezinvoltură și dorința de a zâmbi. Orice postură, de producător, interpret, compozitor sau actor, e întâmpinată de succes. În patru luni, de când a lansat piesa, Smiley a strâns 7,5 milioane de vizualizări pe YouTube, probabil că a ”vindecat” de insomnii mulți îndrăgostiți, dar le-a dat material de meditat noaptea altora. Acum, s-a gândit să vină cu o versiune nouă, de pus pe repeat cel puțin o noapte întreagă.

Asculta  Smiley – Sleepless

Pentru toti insomniacii care s-au indragostit de piesa, Smiley lanseaza varianta in limba engleza. Single-ul este compus si produs in studiourile HaHaHa Production si este lansat in coproductie cu Cat Music. Piesa Insomnii a aparut in aceasta primavara si pana acum a urcat doar pana pe locul 6 in topul difuzarilor de pe radio. Pe Smiley l-am regasit in topul celor mai difuzate piese si la finalul anului trecut si inceput de 2016 dupa ce a colaborat cu DOC pentru Pierdut buletin, iar feaeturing-ul lor a ajuns pe primul loc in clasament.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *