Smiley - Insomnii, single nou

Smiley – Insomnii

loading...

Smiley – Insomnii

Dupa succesul pe care l-a avut cu „Oarecare”, Smiley se intoarce cu o noua piesa. „Insomnii” e titlul noului sau single care a beneficiat de o adevarata campanie de teasing pe contul oficial de Facebook al cantaretului. Smiley a ajuns in topul difuzarilor si cu „Pierdut buletin”, piesa lui DOC pe care el apare drept invitat, extrasa de pe albumul DOC & Motzu in HD.

smiley

Videoclipul piesei a fost regizat de Adrian Batista, cel care pune în scenă de ceva vreme și show-ul „Românii au talent”. Materialul video a fost realizat într-un cadru atipic și are o poveste mai puțin obișnuită, ce lasă imaginația celui care îl privește să zboare fără limite, o poveste în care totul este posibil, dar nimic nu este sigur… la fel ca într-un vis.

Asculta  Smiley – Insomnii

Smiley a lansat noul single „Insomnii”, piesă promovată printr-o serie de caricaturi sugestive postate pe pagina de Facebook a artistului. Piesa este compusa de catre Andrei Maria (Smiley) si Serban Cazan in studiourile HaHaHa Production si lansata in coproductie cu Cat Music.

„Sunt atatea nopti in care nu dorm… din diverse motive, astfel incat m-am gandit ca trebuie sa fac o piesa si despre asta”, a spus Smiley despre cel mai recent single al sau.

Oarecare a fost cea mai difuzata piesa a anului 2015, la o diferenta notabila de cea de-a doua clasata, Inna si Diggy Down. Noul single Smiley apare chiar la timp, pentru ca va avea suficienta vreme sa se transforme intr-un hit inaintea concertului sau de pe 1 iunie de la Arenele Romane din Bucuresti. Cand nu produce hituri pentru el, Smiley face parte din juriul Vocea Romaniei, iar doi dintre concurentii sai au venit cu piese imediat ce au parasit concursul – Tobi Ibitoye cu Miss You si Michel Kotca cu Broken Vows.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *