Smiley & Feli - Vals, single nou

Smiley & Feli – Vals

loading...

Smiley & Feli – Vals

Smiley şi Feli au realizat un duet emotionant pentru una dintre cele zece piese lansate de Smiley în cadrul proiectului „#Smiley10“. Smiley si Feli au realizat un duet emotionant pentru piesa “Vals”. Cei doi colaborează de ceva timp impreună si se inteleg de minune. „Vals” face parte din cel mai recent album semnat Smiley, „Confesiune”, lansat in anul aniversar #Smiley10, si a strans peste 18 milioane de vizualizari pe YouTube pana in prezent. Albumul „Confesiune”, lansat oficial pe 18 decembrie, cuprinde 13 piese: „De unde vii la ora asta?”, „Flori de plastic”, „Indragostit”, „Domnu’ Smiley”, „RARA”(feat. Juno), „O alta Ea”, „Insomnii”, „Sa-mi fie vara”, „Ce ma fac cu tine de azi?”, „Pierdut printre femei”, „Vals”, „O poveste” si „Confesiune”.

Dacă te-ai îndrăgostit de ”Vals”-ul lui Smiley, pregătește-te să te îndrăgostești încă o dată. Penultima melodie din proiectul #Smiley10 a fost refăcută în duet cu Feli. Vocea inconfundabilă a lui Feli îți va face pielea de găină instantaneu. Smiley urmează exemplul altor artiști celebri, precum Ed Sheeran, și a invitat una dintre cele mai bune voci feminine (și o bună prietenă a lui, în același timp), să cânte melodia împreună. N-ar fi o surpriză pentru nimeni ca remake-ul acesta să devină mai popular decât piesa originală.

Asculta  Smiley & Feli – Vals

„«Vals» este una dintre piesele mele favorite de pe album, iar vocea lui Feli cred că o pune şi mai mult în valoare şi îi aduce un plus de sensibilitate“, crede Smiley.

„Am iubit piesa asta de când am auzit-o şi mi-am dorit foare tare să îi fac şi eu o variantă cântată «din papucii fetelor». Nu am planificat această variantă Smiley şi Feli. Pur şi simplu a venit pe moment. Abia aşteptam să o împărţim cu lumea. Eu recunosc că am ascultat-o de multe ori înainte de lansare şi sunt foarte curioasă de cum va fi primită. Îmi plac mult melodiile cu mesaj, iar «Vals» este una din melodiile sufletului meu marca Smiley“, a declarat şi Feli.

Smiley şi-a lansat noul album „Confesiune“ şi marchează astfel un deceniu de carieră solo. Artistul a fost sărbătorit o zi întreagă cu un serial de momente dedicate pieselor de pe album, pregătite atent de echipa HaHaHa Production, şi cu o petrecere surpriză.

„Am trăit toate emoţiile posibile, cu plânsete, cu bucurie, cu melancolie, cu râsete, cu surprindere, cu dans, cu de toate. Nu am bănuit absolut nimic“, mărturiseşte artistul.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *