Smiley - Confesiune, single nou

Smiley – Confesiune

loading...

Smiley – Confesiune

Smiley a prezentat în cadrul emisiunii Vocea României o nouă melodie, intitulată „Confesiune”. Compusă de Smiley împreună cu Șerban Cazan, piesa abordează un subiect mai puțin discutat în media, în ciuda importanței sale. Artistul vorbește despre distanțarea de părinți, cauzată de ritmul alert al vieții și programul aglomerat de zi cu zi. Dacă nu v-ați convins până acum cât de sensibil poate fi Smiley, cea mai nouă piesă a artistului vine să reconfirme asta. Piesa numește „”Confesiune” și este o dedicație pentru părinți, care te așteaptă mereu „chiar dacă tu i-ai mai uitat”. Versurile sunt capabile să emoționeze pe oricine, și chiar Smiley recunoaște că de fiecare dată cântă piesa asta cu ochii în lacrimi. „Confesiune” va face parte de pe următorul album Smiley, al patrulea, ce va fi lansat la începutul lui 2017.

smiley-confesiune

Smiley este artistul pop prin excelență. De la consacrarea lui, acum mai bine de zece ani, muzica românească nu mai arată la fel. Smiley a adus dezinvoltură și dorința de a zâmbi. Orice postură, de producător, interpret, compozitor sau actor, e întâmpinată de succes. Piesa „Confesiune” a fost înregistrată în studioul HaHaHa Production. Pentru partea instrumentală a melodiei, Smiley a colaborat cu Muse Quartet (Alina Horez, Nicoleta Petre, Maria Colțatu, Corina Ciuplea) și Miruna – Elena Vidican (harpă). Cu siguranţă, „Confesiune” va deveni repede unul dintre hiturile româneşti ale anului 2016 şi noul cântec al lui Smiley merită să aibă un videoclip oficial pe măsură.

Asculta   Smiley – Confesiune

Smiley a fost protagonistul unuia dintre cele mai sensibile momente din semifinala Vocea României 2016. Antrenorul a cântat o piesă dedicată părinților lui, iar versurile i-au emoționat pe toți cei din jur. Piesa a emționat publicul, dar l-a emoționat și pe el, care a terminat de cântat cu lacrimi în ochi și a fost îmbrățișat de prietenul lui și prezentatorul emisiunii, Pavel Bartoș. Artistul este mândru de familia lui, care l-a susținut mereu în carieră. Andrei Maria, alias Smiley, unul dintre cei mai cunoscuți artiști de la noi, este foarte atașat de mama sa, Ioana Maria, cea care de altfel vine și îi gătește și-l ajută la treburile casnice.

Părinţii lui Smiley măruturiseau acum ceva vreme că îşi doresc ca acesta să se aşeze la casa lui şi să le dăruiască nepoţi. Părinţii lui Smiley au povestit şi desopre una dintre năzdrăvăniile pe care artistul le-a făcut în copilărie. ”Era foarte energic de mic. A folosit o petardă pe timpul verii. I-a dat foc pe balcon, a ars perdeaua”, a spus mama lui Smiley, care este director administrativ la casa de producţie a fiului ei. ”Suntem mândri de ce a realizat în muzică şi în televiziune. Mândria noastră e că a fost ales ambasador UNICEF. Munceşte până la epuizzare”, a afirmat tatăl artistului.

După trei albume solo („În lipsa mea” – 2008, „Plec pe Marte” – 2010 şi „Acasă” – 2013) în care a investit pasiunea sa pentru muzică și a adus ritm, culoare și originalitate în muzica românească, Smiley urmează să lanseze, la începutul anului viitor, cel de-al patrulea album din carieră. Discul se dorește a fi cel mai inedit și creativ de până acum.

Versurile melodiei “Confesiune”

Cat inseamna o imbratisare
Atunci cand toti te ocolesc
Cat inseamna o mustrare
Cand toti iti spun ca esti perfect

Cat de bine-ti face mama
Cand te mai trage de urechi
Tu tot copilul ei ramai
Si pe nou, dar si pe vechi

Si avem atat de multa treaba
Si totul pare important
Parintii tai mereu te-asteapta
Chiar daca tu i-ai mai uitat

Imi e dor de tine tata
Vreau sa ne vedem mai des
Sa vorbim de una, alta
Vreau sa mai copilaresc

N-am vorbit de mult cu mama
Spune-i tu ca o iubesc
Mult prea repede curge viata
Eu vreau sa o incetinesc

Te rog, iarta-ma, tata
Ca nu prea te-am ascultat
Dintre noi doi tu stii cel mai bine
Cat sunt de incapatant

Am facut ce am simtit
Asa cum m-ai invatat
Iar atunci cand am gresit
Intotdeauna m-ai iertat

Si avem atat de multa treaba
Si totul pare important
Parintii tai mereu te asteapta
Chiar daca tu i-ai mai uitat

Imi e dor de tine tata
Vreau sa ne vedem mai des
Sa vorbim de una alta
Vreau sa mai copilaresc

N-am vorbit de mult cu mama
Spune-i tu ca o iubesc
Mult prea repede curge viata
Eu vreau sa o incetinesc

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *