Sky Dance feat. Eneli - Stay, single nou

Sky Dance feat. Eneli – Stay

loading...

Sky Dance feat. Eneli – Stay

Sky Dance, proiectul infiintat in 2016, care au promis de la debut creatii unice ca sound si energie, lanseaza astazi o piesa in colaborare cu vocea seducatoare a tinerei Eneli. “Stay” este piesa pe care au hotarat sa-si dea intalnire, o productie la care au lucrat impreuna si au contribuit cu elemente care s-au contopit intr-un fel spectaculos. Sky Dance si-a folosit experienta acumulata mai mult de 10 ani in industria muzicala, timp in care baietii au compus hituri internationale, iar Eneli a contribuit cu versuri pline de suflet si acel plus de savoare senzuala cu care a cucerit in “Mhm Mhm” alaturi de Manuel Riva.

sky dance stay

Colaborarea dintre Sky Dance si Eneli a punctat elementele unei productii de succes: ritm, sound dar si mesaj si prezentare. Artistii sunt entuziasmati sa prezinte publicului rezultatul. Ileana Popescu este o tânără frumoasă și talentată din municipiul Târgu-Jiu. Deși are doar 21 de ani, Eneli, așa cum o știu cei care îi ascultă muzica, își compune singură piesele și spune că versurile melodiilor sale sunt scrise cu sinceritate.

Asculta  Sky Dance feat. Eneli – Stay

Eneli declara: “Cred ca piesa exprima foarte bine ceea ce simteam in perioada in care am scris-o. Datoria mea este sa spun o poveste, prin fiecare piesa pe care o compun. “Stay” este o poveste. Reala”.

SkyDance completeaza: “Este o piesa cu un sound fresh. Credem mult in aceasta colaborare, toti cei implicati au muncit foarte mult, iar acum ca a venit momentul lansarii, suntem extrem de entuziasmati”.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *