Sia - Rainbow, single nou

Sia – Rainbow

loading...

Sia – Rainbow

Sia revine cu Maddie Ziegler si videoclipul pentru „Rainbow”, piesa pe care o regasim pe coloana sonora a animatiei My Little Pony. Asa cum va imaginati, Maddie face din nou o super coregrafie, care culmineaza cu ea dansand in ploaie, deasupra scenei, in timp ce apare un curcubeu. Sia nu sta degeaba si pe langa muzica, lucreaza si la Sister, un film care va aparea in 2018 si care marcheaza debutul ei ca regizor. Pe coloana sonora a My Little Pony vor mai aparea DNCE, Rachel Platten si multi altii, in timp ce Emily Blunt sau Zoe Saldana isi vor imprumuta vocea personajelor. Sia a colaborat recent si cu Zayn Malik pentru piesa acestuia „From Dusk Till Dawn” si nu se afla la prima sa colaborare pentru o coloana sonora, lucrand la „The Hunger Games”, „Fifty Shades of Grey” sau „Finding Dory”.

Sia Kate Isobelle Furler, cunoscută simplu ca Sia, este o cântăreață și cantautoare australiană de muzică downtempo, pop și jazz. Ea a lansat șapte albume de studio și a câștigat notorietate internațională la începutul anilor 2010 mulțumită unor colaborări cu Christina Aguilera, Flo Rida sau David Guetta. Sia Kate Isobelle Furler s-a născut pe 18 decembrie 1975, în Adelaide, Australia. Tatăl său, Phil Colson, este muzician și a fost membru al mai multor formații, printre care Foreday Riders, Rum Jungle, Fat Time, Jump Back Jack și Mount Lofty Rangers. Mama sa, Loene Furler, de asemenea, este cântăreață, compozitoare și muziciană.

Asculta   Sia – Rainbow

Sia este nepoata actorului și cântărețului Kevin Colson, și a muzicianului Colin Hay, membru al formației australiene Men at Work. Sia a spus că, în calitate de copil, ea a imitat stilul și efectuarea Arethei Franklin, Stevie Wonder și Sting, pe care i-a considerat influențele ei timpurii. A urmat Adelaide High School, absolvind în 1994. La mijlocul anilor 1990, Sia inceput cariera ca un cântăreț în band-ul local Crisp fiind un band de jazz-acid. În 1997 Crisp s-a desființat și Sia a compus o serie de piese și a scos primul său album OnlySee, la casa de discuri Flavoured Records din Australia. Albumul a fost vândut în peste 1.200 de exemplare.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *