Sia - Angel By The Wings, single nou

Sia – Angel By The Wings

loading...

Sia – Angel By The Wings

Sia lanseaza o piesa motivationala superba pentru coloana sonora a filmului “The Eagle Huntress”. Piesa se numeste “Angel By The Wings ” si este o piesa simpla,emotionala, cantata impecabil la pian si se potriveste perfect cu mesajul pe care filmul doreste sa il transmita. Sia a descris piesa ca fiind inaltatoare si noi nu putem decat sa fim de acord cu ea si sa reamintim,eventual,ca absolut toate piesele ei sunt asa.

sia-press-2016-purplepr-billboard-1548

“The Eagle Huntress ” spune povestea unei fete de 13 ani din Mongolia, hotarata sa sparga traditia de 12 generatii a familiei, in care numai barbatii pot fi vanatori. Pelicula va intra in competitia Golden Eagle Festival, iar piesa australiencei nu face decat sa adauge profunzime acestei povesti.

Asculta   Sia – Angel By The Wings

Piesa australiancei e complet diferita fata de single-urile cu care o ascultam la momentul actual. Dupa ce a dominat playlisturile de vara cu “Cheap Thrills ” alaturi de Sean Paul, acum o regasim in topuri cu “The Greatest ” si asteptam cu interes urmatorul ei album dupa “This Is Acting “.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *