SHOT - Scrisoare pentru viitor, single nou

SHOT – Scrisoare pentru viitor

loading...

SHOT – Scrisoare pentru viitor

Trupa lui Smiley, SHOT, lansează o noua piesa „Scrisoare pentru viitor”. „Scrisoare pentru viitor” este una din piesele pe care le asteptam si nu ne-a ramas decat un singur buton pana la momentul asteptarii. Vocile lor, talentul la dans, imaginea cool sunt doar câteva dintre atuurile băieților de la SHOT. De aceea nu e de mirare că mii de fete din toată țara suspină după ei și chiar i-au luat prin surprindere pe băieți cu gesturi la care nu se așteptau vreo clipă. Trupa SHOT a lansat o „Scrisoare pentru viitor”. Așa se numește cea mai nouă piesă a celui mai fresh boy-band din România. Melodia face parte din primul EP semnat de băieți, și intitulat „MIA”. Ceea ce puțină lume știe este faptul că Urs, Cale, Sorin și Juno sunt studenți. Băieții ne-au mărturisit că în ultimele săptămâni au petrecut mult timp în sala de repetiții, iar acest lucru i-a împiedicat să ajungă la toate cursurile și seminariile. Însă în ciuda programului încărcat, facultatea continuă să fie o prioritate pentru cântăreți.

img

Fiind patru personalități diferite, au alte gusturi în ceea ce privește muzica pe care o ascultă și artiștii care îi inspiră, însă au și o zonă comună. Drake, Justin Bieber, Zayn Malik sau Rihanna sunt doar câțiva dintre cântăreții internaționali pe care băieții îi apreciază. În ceea ce privește artiștii de la noi, Smiley reprezintă pentru ei un izvor de inspirație atât ca artist, cât și ca om și businessman. De asemenea, membrii trupei SHOT mai apreciază originalitatea lui DOC, Killa Fonic sau a trupei Carla’ s Dreams. În puținele zile în care nu sunt în studio sau în drum spre concerte, Urs, Cale, Sorin și Juno desfășoară activități care le fac plăcere. Sorin gătește, Urs montează sau editează videouri, iar Juno și Cale împărtășesc aceeași pasiune, scrisul.

Asculta  SHOT – Scrisoare pentru viitor

Urs, Cale, Sorin și Juno, cei patru membri ai boyband-ului SHOT, noul proiect inițiat de HaHaHa Production, au pornit în aventura vieții lor, conduși de un singur vis: muzica. Ies în evidență prin vocile bune și super skill-urile lor de dans, atuuri completate de o imagine young & cool. Au personalităti diferite, dar povești de viață asemănătoare. Sunt legați de o prietenie frumoasă, de pasiunea pentru muzică și de dorință de a se exprima liber.

Felul în care s-a format trupa demonstrează faptul că puterea atracției este mare atunci când îți dorești foarte mult un lucru. În paralel, fără să se cunoască foarte bine între ei, s-au pregătit pentru această experiență. La Timișoara, Cale își închiria studio-uri și compunea piese pe care le posta independent pe YouTube. În Constanța, Juno lucra pe partea de dans și rap. După mutarea din Galați în București, Sorin combină cariera de modelling cu lecțiile de canto. Iar buzoianul Urs, după câțiva ani ca dansator, a reluat și studiul muzical.

Cei 4 băieți, care nu sunt doar foarte frumoși ci și foarte talentați, au găsit cel mai frumos cadou pentru fani și mai ales pentru fane, în preajma sărbătorilor. E „o piesă cu un mesaj sincer, o scrisoare pentru tine, pentru tine și pentru tine”, a scris trupa Shot în descrierea de pe Facebook și Instagram.

Versurile melodiei “Scrisoare pentru viitor”

Cand ai o clipa
Si esti singur
Adu-ti aminte
Tot ce scrii acum

Sper ca esti bine
Faci ce-ti place
Si n-a fost nimeni
Sa iti stea in drum

Imi iau inima in dinti
Nu exista “nu pot”
Acum plec
Stiind ca intr-o buna zi am sa ma intorc

Toate o sa se-ntample la timpul lor
Iti las o scrisoare pentru viitor
Daca e greu, greul e trecator
Iti las o scrisoare pentru viitor

Nu-ti fie teama
Traieste clipa
Greseste ca sa ai din ce invata
Ai familia si prietenii, nu-i ocoli
E foarte bine atat timp cat ai ce povesti

Visai ca o sa urci pan’ la ultimul etaj
Credeai in tine mai mult ca oricine
Totul va fi bine, curaj

Imi iau inima in dinti
Nu exista “nu pot”
Acum plec
Stiind ca intr-o buna zi am sa ma introc

Toate o sa se-ntample la timpul lor
Iti las o scrisoare pentru viitor
Daca e greu, greul e trecator
Iti las o scrisoare pentru viitor

O sa fii statuie pe un piedestal
Cu pietre de aur, insa pietre sar
Vezi ce presari, unde mergi, ce vorbesti
Iar in toata calea asta nu uita de unde esti
O dragoste, o poza, un om
Iar cand oamenii nu-s oameni, te rog, sa nu te transformi
Doamne, ce viata, ce vraja
Mi-e dor de tine, mama
Mi-e dor de plaja

Toate o sa se-ntample la timpul lor
Iti las o scrisoare pentru viitor
Daca e greu, greul e trecator
Iti las o scrisoare pentru viitor

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *