Shala - Anabela, single nou

Shala – Anabela

loading...

Shala – Anabela

Shala lansează „Anabela”, o piesă de vară cu influențe balcanice și un refren catchy, în care tânăra artistă își declară iubirea profundă. „Anabela”,”s-a născut” în studiourile UnderClover Production, din muzica lui Andrei Vitan și a Dianei Ghiță și versurile scrise de Diana Ghiță, împreună cu Anca Cojocaru. Numele de scena vine de la zeita sumeriana Shala care era supranumita zeita compasiunii, iar relatiile de intelegere intre oameni sunt guvernate de legea compasiunii.

71e1f075-aad8-4524-83c2-478d8e6fa6b6-720x315

Pe numele real, Silvia Anton, Shala (Șeila) nu se află la primul single lansat anul acesta, ”Doar Noi” fiind prima surpriză a verii. Ea a debutat cu ”No say bye bye” și a continuat să ne surprindă cu talentul ei, împărțind zâmbete (Share a smile). Shala , o artistă nouă lanseaza noul single „Anabela”. „Anabela”, un single pe care Shala ni-l propune spre ascultare şi-l promovează la Red Clover.

Asculta   Shala – Anabela

”Da, știu, sunt prea mică să cânt despre dragoste, nu? Dar eu cred că dragostea nu are vârstă. Și nici “fronteras”, cum spune și piesa. Trebuie să marturisesc că mai întâi m-a cucerit ritmul. Anabela este un cântec de iubire, dar mai ales este despre vară și despre dans.”, a declarat artista.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *