Shakira ft. Maluma - Chantaje, Shakira, Maluma, Chantaje

Shakira ft. Maluma – Chantaje

Shakira ft. Maluma – Chantaje

Asculta si tu acum cel mai nou single al Shakirei, pe site-ul nostru poti sa vezi videoclip oficial Shakira ft. Maluma – Chantaje.

Shakira ft. Maluma - Chantaje, Shakira, Maluma, Chantaje

Shakira a lansat un nou single, pe care noi nu puteam sa nu-l prezentam ascultatorilor Radio Click Romania. Este vorba despre „Chantaje” o melodie care vine lansata direct cu un videoclip si este o colaborare cu Maluma. Despre Shakira nu vom mai spune prea multe cuvinte deoarece cred ca toata lumea o cunoaste, insa vom spune doar ca artista a revenit la stilul latino care a consacrat-o, alături de tânărul Maluma, în vârstă de doar 22 de ani. Maluma este compozitorul piesei „La Bicicleta„, pe care Shakira a lansat-o impreunas cu Carlos Vives. Maluma, de curand a inceput si o noua colaborare cu Ricky Martin pentru piesa „Vente P’Aca„.

Chantaje a debutat pe prima pozitie in clasamentul single-urilor latino si a ajuns pe locul 96 in Hot 100, dar are potential sa creasca mai departe. Maluma a mai lucrat cu Shakira la remixul piesei La Bicicleta, lansata de columbiana alaturi de Carlos Vives.

Asculta si vezi videoclip oficial Shakira ft. Maluma – Chantaje

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *