Selena Gomez – Kill Em With Kindness

loading...

Selena Gomez – Kill Em With Kindness

Selena Gomez pozează în ipostaze provocatoare în cel mai recent videoclip al său pentru piesa „Kill Em With Kindness”, extrasă de pe albumul „Revival” din 2015. Selena Gomez joacă rolul unui fotomodel în cel mai recent videoclip lansat pentru piesa „Kill Em With Kindness”, cel de-al patrulea single extras de pe albumul din 2015 – „Revival”. Videoclipul a fost filmat alb-negru și regizat de Emil Nava, cunoscut pentru colaborările sale cu Ed Sheeran, Tove Lo, Jennifer Lopez, Rita Ora, Jessie J și Chris Brown. Selena Gomez a cântat în premieră primele trei single-uri de pe albumul Revival, „Good for You,” „Same Old Love” și „Hands to Myself” în cadrul emisiunii Saturday Night Live, în ianuarie.

COnPCxCUYAAQ5bi
Gomez și-a făcut primul debut în Barney & Friends ca Gianna, în perioada 2002–2004. În afară de munca ei în industria de divertisment, Gomez este implicată în activități filantropice, prin munca de caritate și diverse cauze sociale și de mediu. Ea a colaborat cu numeroase organizații pentru cauze caritabile, în principal cu UNICEF, timp de câțiva ani. Si-a înființat propria sa companie de producții, July Moon Productions, în 2008. În toamna anului 2010, Gomez și-a lansat linia sa de haine „Dream Out Loud” prin Kmart, hainele sunt făcute din materiale ecologice sau reciclate. În 2011, ea a lansat un parfum cu numele ei. De la începutul carierei ei muzicale, Gomez a vândut 2.8 milioane de albume și 18.1 milioane de single-uri.

Asculta  Selena Gomez – Kill Em With Kindness

Selena  Gomez, este o actriță și cântăreață americană. Selena  Gomez s-a născut în Grand Prairie, Texas, pe data de 22 iulie 1992, părinții ei fiind Ricardo Joel Gomez și fosta actriță Amanda Zori „Mandy” Teefey. Gomez a fost numită după cântăreața de muzică Tejano, Selena, care a murit după aproape trei ani de când Gomez se născuse. Tatăl ei este de origine mexicană, în timp ce mama ei, care a fost adoptată, este de origine italiană. Părinții ei au divorțat când ea avea cinci ani. Gomez are două surori,Gracie Elliot Teefey si Victoria Gomez.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *