Seeya feat. Ahmed Chawki - Sin Ti

SEEYA feat. Ahmed Chawki – Sin Ti

loading...

SEEYA feat. Ahmed Chawki – Sin Ti

Dupa succesul inregistrat cu piesele “Lollipop“ si “Tocame“, interpreta basarabeanca SEEYA ne surprinde cu o nouă piesă intitulată “Sin Ti” avându-l ca invitat pe Ahmed Chawki.  Aceasta este prima colaborare pe care SEEYA si Ahmed Chawki o au impreuna si speram sa nu fie nici ultima. “Sin Ti” pare a fi o colaborare destul de reusita si ar fi super sa mai auzim feat-uri asemanatoare de la ei si pe viitor. Filmările au avut loc la Palatul Ghica, Caciulati, Jud Ifov. Regia videoclipului a fost realizata de Ioana Gomoi, iar piesa a fost realizata in studioul TOMMO PRODUCTION. SEEYA a avut un turneu international in Giorgia , Rusia, India si Kazahstan. Ahmed Chawki s-a facut remarcat in muzica pop romaneasca, actuala, cu piesa “Habibi I Love You” care a fost publicata acum 4 ani si care a  depasit 97 de milioane de vizualizari. 

Seeya feat. Ahmed Chawki - Sin Ti,

Intr-un articol anterior v-am spus cate ceva despre frumoasa interpreta,acum dorim doar sa va reamintim cate ceva despre SEEYA. SEEYA, pe numele ei real, Silvia Costache, s-a nascut si a crescut in Moldova din dreapta Prutului, la Focsani, dar se trage din părinţi basarabeni, iar înclinaţia pentru muzică o are, se pare, de la bunicul ei, care canta la vioara. Este la inceput de drum dar promite sa fie o cantareata apreciata de romani.A plecat alaturi de parinti in cautarea unei vieti mai bune. Impreuna cu familia s-a stabilit in Focsani. Aici Silvia a absolvit cursurile Liceul de Arta „Gheorghe Tattarescu”. Ca orice tanara e pasionata de moda si isi petrece timpul la shopping alaturi de prietene. Are grija de imaginea ei si impartaseste fanelor ritualurile ei de frumusete. E pasionata de jocuri si in masura timpului ii place sa stea la calculator si sa se amuze jocurile fiind ceva ce o relaxeaza. Are timp si pentru a urmari filme si emisiunile preferate.

Asculta  SEEYA feat. Ahmed Chawki – Sin Ti

Primul ei single, „Chocolata”, lansat în septembrie 2015, i-a deschis uşile în lumea showbizului. Melodia, cu care continuă să facă furori, a luat amploare în mediul online, iar atuul acesteia îl constituie refrenul uşor de reţinut şi de fredonat. Până acum videoclipul oficial al piesei a adunat peste 35 de milioane de vizualizări pe Youtube şi sute de remixuri şi coveruri în diferite limbi ale lumii.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *