SEEYA - Casi Casi, single nou

SEEYA – Casi Casi

SEEYA – Casi Casi

Seeya, frumoasa cantareata cu origini basarabene, lanseaza o superba piesa, „Casi Casi”. Primul ei single, „Chocolata”, lansat în septembrie 2015, i-a deschis uşile în lumea showbizului. Melodia, cu care continuă să facă furori, a luat amploare în mediul online, iar atuul acesteia îl constituie refrenul uşor de reţinut şi de fredonat. Până acum videoclipul oficial al piesei a adunat peste 35 de milioane de vizualizări pe Youtube şi sute de remixuri şi coveruri în diferite limbi ale lumii. Seeya e şi compozitor de studio, din cele nouă piese pe care le are în repertoriu, la majoritatea şi-a adus aportul şi ea. Are impresar, lucreaza cu Studioul TommoProduction din Bucureşti. A câştigat Mamaia Music Awards, dar mai are şi multe alte nominalizări şi premii obţinute pe la diferite concursuri. Seeya până acum a înregistrat colaborări cu cântăreţi ca Sanchez Dinamita pentru melodia „Muy Loco” şi Glorya pentru piesa „Bon Bon”.

Videoclipurile la piesele sale sunt îndrăzneţe, sexy şi incitante, iar unele dintre acestea chiar sunt interzise minorilor pentru imaginile provocatoare cu fete dansând lasciv, pipăindu-se şi sărutându-se. Însăşi Seeya este catalogată drept „periculos de sexy”, aşa că am întrebat-o cât de mult contează aspectul fizic când vine vorba de succesul unui artist.

„Din punctul meu de vedere, pentru a face carieră aspectul fizic contează în proporție de 90 la sută, mai ales în acest domeniu. Eu fac sport, mă întreţin cu bucate alese şi nu sunt împotriva operațiilor estetice”, ne-a răspuns bruneta.

Asculta  SEEYA – Casi Casi

Melodia „Chocolata” răsună la posturile de radio din România, R.Moldova, Rusia, Azerbaidjan, Georgia, Armenia etc., iar cererile de concerte sunt tot mai dese. Silvia culege roadele succesului ei, iar timpul liber îl dedică pasiunii sale,  şofatul. Conduce mult când are timp, iese cu prietenii şi cu iubitul ei. Ii place să se dedice persoanelor din jurul ei, mai ales când e vorba de cele dragi. Silvia Costache s-a născut şi a crescut în Moldova din dreapta Prutului, la Focşani, dar se trage din părinţi basarabeni, iar înclinaţia pentru muzică o are, se pare, de la bunicul ei, care cânta la vioară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *