Sean Norvis feat. The Rhetoriks - We Love The DJ

Sean Norvis feat. The Rhetoriks – We Love The DJ

loading...

Sean Norvis feat. The Rhetoriks – We Love The DJ

Sean Norvis ne surprinde cu o noua piesa intitulata ”We love the dj” alaturi de The Rhetoriks . Sean Norvis lanseaza o piesa-manifest dedicata publicului din cluburi, care de foarte multe ori exclama ca „We Love The DJ”. DJ-ul si producatorul din Timisoara reuseste de fiecare data sa cucereasca publicul cu mixurile caracterizate de sunete balearice si ritmuri vibrante, cum este si cazul noului single „We Love The DJ” .  Sean Norvis este un producator de deep-house, tech si balearic house, originar din Timisoara. 

168bswz

Piesa “We Love The DJ” (feat. The Rhetoriks – Elle si Jay) este extrasă de pe albumul de debut “The Way I Feel”, material discografic susținut de Paul Oakenfold, Ferry Corsten, Geo Da Silva, DJ Antoine, Mr. Pit, Dave 202, Roger Shah, Pedro Del Mar, JJ Mullor, Sam Divine, Ricky Castelli, Steve ‘Butch’ Jones, Sergio Matina, Cristian Poow, Joe Bermudez și mulți alții. Pe langa activitatea din zona clubbing, artistul a pus si bazele unui live act & band, impreuna cu Alexandra Mitroi, semifinalista Vocea Romaniei.

Asculta  Sean Norvis feat. The Rhetoriks – We Love The DJ 


A lansat numeroase proiecte și colaborări, dintre care menționăm „Ibiza Feelings”, „Beautiful love (feat Seepryan & Justine Berg) și „The Way I Feel” (albumul de debut), pe care există track-uri în colaborare cu Geo Da Silva, Irina Florea, Madelin Zero și mulți alții.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *