ean Norvis feat. Alexandra Mitroi & Pacha Man - Bad Girls

Sean Norvis feat. Alexandra Mitroi & Pacha Man – Bad Girls

loading...

Sean Norvis feat. Alexandra Mitroi & Pacha Man – Bad Girls

Sean Norvis revine si incepe anul 2018 cu un nou single, care a atras atenția mai multor DJ internaționali. Piesa ce se intituleaza „Bad Girls” este rezultatul colaborarii inedite cu frumoasa cantareata, Alexandra Mitroi, si cu renumitul rapper, Pacha Man. Single-ul „Bad Girls”,, este o piesa dance/future house si are toate sansele sa devina unul dintre hit-urile verii, fiind deja sustinuta de DJ internationali precum Don Diablo, EDX, Dannic, Chicane, Paul van Dyk, Kryder si multi altii. „Bad Girls” va fi lansata la casa de discuri SYL Recordings si va fi disponibila in toate magazinele digitale incepand cu data de 6 Februarie.

ean Norvis feat. Alexandra Mitroi & Pacha Man - Bad Girls

 

„Bad Girls” este disponibila in sase versiuni, un Mix Original, un Radio Edit, un mix instrumental si trei remixuri ale italianului Erick Fill. Cu totii o recunoasteti, cu siguranta, pe Alexandra Mitroi, o voce buna care s-a facut remarcata in anul 2015, atunci cand a ajuns pana in semifinala concursului „Vocea Romaniei”. La sfarsitul anului trecut, Sean Norvis a lansat piesa „Gypsy Mama” alaturi de Geo Da Silva, pentru care s-a filmat un clip provocator, iar de curand, Pacha Man ii marturisea talentatei Andra: „Mi-ai luat mintile”.

Asculta  Sean Norvis feat. Alexandra Mitroi & Pacha Man – Bad Girls

Alexandra Mitroi s-a făcut remarcată în anul 2015, atunci când a ajuns până în semifinala concursului „Vocea României”. La sfârșitul anului trecut, Sean Norvis a lansat piesa „Gypsy Mama” alături de Geo Da Silva, pentru care s-a filmat un clip provocator, iar de curând, Pacha Man ii mărturisea talentatei Andra: „Mi-ai luat mințile”.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *