SAVE - Acasa de Craciun, single nou

SAVE – Acasa de Craciun

loading...

SAVE – Acasa de Craciun

 SAVE vine cu un cadou special de sărbători: „Acasă de Crăciun”. Piesa este compusă de artist şi Vlad Isac. SAVE a inceput sa compuna de la varsta de 17 ani, iar din 2009 colaboreaza cu producatorul Vlad Isac. Inceputurile sale inseamna formarea unei trupe pop-rock/rnb in orasul natal, Brasov, iar din 2012, a lansat piese solo. După numai o zi de la lansarea piesei “Acasa De Craciun”, Save a reușit să se plaseze pe locul #91 în topul nostru 100 Romanesc. Un impact destul de puternic pentru început.

“Am compus acest cantec in timp ce ma gandeam ca sarbatoarea de Craciun este despre familie, despre a fi impreuna. Din pacate, multe familii din Romania nu petrec Craciunul impreuna, pentru ca fiii, parintii, fratii sunt plecati in strainatate la munca, iar eu am vrut ca acest cantec sa le aminteasca romanilor ramasi acasa de momentele fericite petrecute in sanul familiei, alaturi de toti cei dragi. Este si o invitatie catre romanii plecati in strainatate sa nu uite ca acasa sunt asteptati si iubiti”, declara SAVE.

Asculta  SAVE – Acasa de Craciun

Anul trecut, artistul a lansat piesa si clipul “Toata noaptea”, iar in primavara, a colaborat cu Alb Negru pentru single-ul “Nunta”.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *