Sasha Lopez Ft. Ale Blake - Universe, single nou

Sasha Lopez Ft. Ale Blake – Universe

loading...

Sasha Lopez Ft. Ale Blake – Universe

Sasha Lopez lansează un nou single în colaborare cu Ale Blake, “Universe”, alături de primul videoclip în care nu apare nici unul dintre cei doi artiști, dar apare regizorul. Putem adăuga încă o piesă fresh pentru playlistul de la vară, „Universe”. Împreună cu gașca, pornesc într-o aventură crazy, în care distracția se îmbină perfect cu romantismul. Sasha Lopez și Ale Blake au scos pe piață o nouă melodie care sigur va ajunge rapid în topurile din această vară. Este vorba de melodia ”Universe” și este lansată în colaborare cu cei de la Cat Music.

Sasha-Lopez-720x415

Videoclipul a fost filmat în Malta și este regizat de Bogdan Daragiu, unul dintre personajele principale, alături de o gașcă de tineri, care pornesc într-o aventură crazy, în care distracția se îmbină perfect cu romantismul. Față de piesele anterioare, single-ul “Universe” este un deep, cu influențe inedite și a fost compus de Sasha Lopez, Theea Miculescu, Loredana Cavasdan ți Ivan Caragia.  Asadar, haideti sa urmarim impreuna clipul noului single al lui Sasha Lopez, “Universe”, un featuring cu Ale Blake.

Asculta  Sasha Lopez Ft. Ale Blake – Universe

Fata de piesele anterioare, single-ul “Universe” este un deep, cu influente indie si a fost compus de catre Sasha Lopez, Theea Miculescu, Loredana Cavasdan si Ivan Caragia. Recent, Sasha Lopez a fost intr-un turneu in Croatia, alaturi de Ale Blake, iar acum se pregateste sa mixeze la cel mai mare festival de muzica din Croatia, Ultra Music Festival.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *