Sasha Lopez - Feeling Good ft. Ale Blake & Evan

Sasha Lopez – Feeling Good ft. Ale Blake & Evan

loading...

Sasha Lopez – Feeling Good ft. Ale Blake & Evan

Dupa succesul international al pieselor Vida Linda, All my people, Beautiful life si Kiss U, Sasha Lopez lanseaza, alaturi de Ale Blake si Evan, piesa „Feeling Good „. Single-ul este compus de catre Sasha Lopez, Ivan Caragia si Angelika Vee, iar de productia lui s-au ocupat Sasha Lopez, Ivan Caragia si Vally V. Videoclipul a fost regizat de SAN si a fost filmat in Cipru. Pentru el, muzica demult a devenit un hobby. Nu încearcă să scoată bani din ea ori să se bată pentru a ajunge în topuri. În luna mai va lansa prima piesă din cele şase planificate pentru acest an. Va fi una de club, de vară, în colaborare cu soţia sa, Ale Blake. Sergiu Istrate nascut la Chisinau, cunoscut după numele de scenă Sasha Lopez, este un muzician, compozitor, DJ și producător muzical român originar din Republica Moldova, care în prezent locuiește și activează în București, România.

De muzică s-a apucat din copilărie, iar la vârsta de 17 ani a devenit DJ profesionist în clubul „Star Track” din Chișinău. Au urmat cluburile „CITY”, ”PEOPLE” și „Studio”, cluburi de top din capitala Republicii Moldova. A terminat Liceul de Muzică și apoi a absolvit Facultatea de Management de la ASEM. Este unul dintre artistii cu care se mândreşte R. Moldova şi România. Creaţia sa este mai tot timpul prezentă în topurile muzicale internaționale, iar ultima lovitură, dar nu şi cea din urmă, a dat-o cu single-ul „Universe”. Sasha Lopez, căci despre el este vorba, s-a mutat în România de opt ani, iar povestea sa ar putea fi un exemplu pentru interpreţii moldoveni care vor ceva mai mult decât le poate oferi arena muzicală autohtonă.

Asculta  Sasha Lopez – Feeling Good ft. Ale Blake & Evan

“Ma bucur foarte mult ca lansez Feeling Good, pentru ca e o piesa care sper sa va aduca buna dispozitie. Sigur o sa va faca sa dansati. In plus, va pregatesc multe surprize si colaborari la care, cu siguranta, nu va asteptati. Stay tuned!”, declara artistul.

De-a lungul timpului, Sasha Lopez a mai colaborat cu Ale Blake pentru piese precum „Weekend”, „Universe”, „Girls Go La”, single-uri ce au adunat zeci de milioane de vizualizari pe cel mai mare canal de YouTube, Cat Music. Anul trecut, piesele lui Sasha Lopez s-au auzit in tari precum Chile, Cehia, Slovenia, dar si Italia, Spania, Azerbadjan sau Rusia. Mai mult, formula Sasha Lopez feat. Ale Blake a cucerit topurile internationale cu single-uri ca „Perfect Day”, „Kiss You”, „Everybody Feels Alright”, „All My People”, ale caror refrene au fost fredonate de catre publicul din intreaga lume.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *