Sarah JSun feat Cosy - Linistea. single nou

Sarah JSun feat Cosy – Linistea

loading...

Sarah JSun feat Cosy – Linistea

Sarah JSun, impreuna cu Havanna Music lanseaza un nou single numit “Linistea“, o colaborare cu rapper-ul roman Cosy. Mesajul piesei este completat de Cosy, care intareste idea piesei “Linistea” cu versurile lui. Este prima piesa in limba romana a cantaretei si spera ca aceasta piesa va ajunge in inimile ascultatorilor. Piesa este compusa de Alexander Shiva si Mircea Prusan, cu care Sarah JSun a lucrat si pentru single-ul precendent “Addicted”.

Sarah JSun feat_ Cosy - Linistea cover scurt

Sarah JSun este o tanara talentata, foarte frumoasa si cu mult potential artistic. Sarah nu este la prima aparitie muzicala, debutand in aceasta industrie in anul 2009, iar in prezent se dedica unei cariere solo. Deşi e un nou proiect în lumea muzicală, Sarah JSun a ştiut să se facă reamarcată repede datorită show-urilor sale, pentru că în emsiuni şi la spectacole are parte o apariţie aparte, fiind însoţită de doi dansatori cu măşti de canguri, pentru ai introduce pe fani într-o lume suprarealistă.

Asculta   Sarah JSun feat Cosy – Linistea

Am scris aceasta piesa din suflet, vazand in jurul meu tot mai multe fete care raman in relatii abusive, acceptand controlul excesiv si jignirile partenerului, crezand ca iubirea poate schimba comportamente. Am scris aceasta piesa pentru a le ajuta sa capete incredere, sa inteleaga ca iubirea de sine este primul pas spre fericire si ca acolo unde este iubire nu poate exista abuz. Sper ca cei ce asculta “Linistea” sa simta emotia pe care am pus-o in aceasta noua melodie”, ne-a declarat Sarah.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *