SABRINA – Fluturi

Asculta online, SABRINA - Fluturi,
loading...

Asculta online SABRINA – Fluturi, single nou

O aparitie fresh pe piata muzicala din Romania, Sabrina lanseaza single-ul “Fluturi” la doar 16 ani. Piesa este produsa de baietii de la Dreamerz (Cortes si Kastha) si beneficiaza si de un videoclip colorat regizat de Criss Blaziny.

“După ce am participat la foarte multe festivaluri și concursuri muzicale acum simt că a venit momentul unei schimbări și mă simt mai pregătită că niciodată să fiu ceea ce vreau să fiu: un artist care să facă ceea ce trebuie să facă orice artist adevărat, să extragă toată frumusețea lumii lui și să o ducă mai departe. Cred că în generația mea sunt foarte mulți tineri care trebuie să fie uniți, iar o modalitate prin care acest lucru poate fi realizat este mesajul din muzica pe care o pot oferi. Cred în diversitate și în faptul că fiecare are dreptul să se regăsească în ceea ce îl reprezintă, în toate domeniile, inclusiv în muzică”, a declarat artista.

SABRINA – Fluturi

Sabrina și-a arătat pasiunea pentru muzică încă de la vârsta de un an, când îngâna “Du-mă acasă mai tramvai” și “Lalele”. Piesa de debut a înregistrat-o la 8 ani, “Copilăria mea”, compusă de Nicolae Caragea. A participat apoi la o mulțime de concursuri muzicale, iar în prezent urmează cursuri de canto în cadrul Atelierului de Muzică unde se pregătește intens pentru viitoarele proiecte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *