Ruxandra Bar feat TWO - Casablanca, single nou

Ruxandra Bar feat TWO – Casablanca

loading...

Ruxandra Bar feat TWO – Casablanca

Dupa super hitul ”Feelings on fire”, care s-a bucurat de un real succes cu ceva ani in urma pe cand baietii erau parte din trupa Akcent, Ruxandra Bar, Mihai Gruia si Sorin Brotnei, s-au intalnit din nou pentru o noua colaborare de succes. Ei vin cu o alta surpriza pentru fanii lor si lanseaza piesa „Casablanca”, o piesa cool care va cuceri imediat inimile publicului. Casablanca este o piesa de dragoste cu un sound romantic, care va ajunge la inimile oamenilor si ii va face sa retraiasca momentele unice ale indragostitilor. Piesa reprezinta povestea de dragoste a doi tineri care se bucura unul de celalalt si traiesc cu intensitate fiecare moment impreuna.

casablanca-yt

TWO este formata din Mihai Gruia si Sorin Brotnei. Este o formatie de muzica dance infiintata in 2014, dupa ce acestia au parasit trupa Akcent. Two s-a facut remarcata pe scena muzicii romanesti cu piese precum „ Spre soare”, „Fall in love”, „Bora Bora”, „Vinovat” cu Mellina, „Oance in a lifetime” „Yalla Habibi” cu Theea, „Linda” cu Shahzoda „Fantoma din viitor” cu Theea. Cu o voce speciala si un look spectaculos, Ruxandra Bar este o aparitie de senzatie in muzica romaneasca. Ea s-a facut remarcata cu piese precum „ Step up”, „Fum si praf” cu Nane, „My heart is bleeding”, „Do it” cu Lora, sau „ Tres Jolie”.

Asculta   Ruxandra Bar feat TWO – Casablanca

Ruxandra Bar: Sunt foarte incantata de featuringul cu TWO mai ales ca este a doua colaborare cu baietii, prima fiind cu Akcent pe piesa „Feelings on fire”. Sper ca acesta reuniune sa fie bine primita de catre fani si le promit ca vor avea parte de multe surprize in continuare. Vreau sa le multumesc lui Mihai si Sorin cu ocazia lansarii piesei, pentru sprijinul pe care mi-l ofera in cariera muzicala.”

TWO: “Ne bucuram mult de aceasta noua colaborare cu Ruxandra Bar, o artista in care credem mult si cu care am mai cunoscut succesul pe vremea cand trupa Akcent era in topuri! Piesa “Casablanca” este o piesa in care credem foarte mult si ne-am bucurat mult ca Ruxandra s-a potrivit de minune pe refren. Speram ca piesa sa ajunga la sufletele celor care o vor asculta.”

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *