Ronna Riva – Morenita (Hudson Leite & Thaellysson Pablo Remix)

Ronna Riva – Morenita (Hudson Leite & Thaellysson Pablo Remix)

Anul 2016 este foarte promitator pentru artista Ronna Riva, care a lansat anul trecut piesa Morenita. Astazi putem asculta si primul remix oficial al piesei, ce apartine celor doi brazilieni Hudson Leite si Thaellysson Pablo. Single-ul Morenita a fost produs de catre Mym Constantin si Nick Kamarera iar piesa a fost licentiata in Turcia, fiind promovata de casa de discuri EMI Music – Universal. Ronna Riva a mai lucrat pe langa piesele proprii, la niste coveruri postate pe pagina de facebook, care imediat au atras atentia fanilor, in special piesa „Pour it Up – Rihanna”.

unnamed

Ronna Riva lansează videoclipul piesei de debut, ‘Morenita’. Filmarile au avut loc la Studiourile Media Pro si au durat mai bine de 14 ore, in regia lui Mokhtar Khaled. “Sunt foarte entuziasmata in ceea ce priveste acest proiect si vreau sa multumesc intregii echipe pentru sprijinul acordat. Filmarea primului videoclip a fost o experienta frumoasa si imi place foarte mult povestea din jurul piesei”, a declarat Ronna Riva.

Asculta  Ronna Riva – Morenita (Hudson Leite & Thaellysson Pablo Remix)

“Ronna Riva este un artist complet si a fost o experinta placuta sa lucram in studio, fiind dispusa sa accepte provocari pe plan muzical. A dovedit asta inca de la primul single, intrucat poate aborda cu usurinta mai multe genuri muzicale”, au declarat producatorii piesei.

Ronna Riva si-a descoperit talentul si placerea de a canta inca de la varsta de 5 ani si a participat la numeroase concursuri muzicale. Artista a continuat acest drum si a absolvit Colegiul National de Arte din Constanta, sectia muzica, iar debutul ei in acest domeniu a inceput de la varsta 13 ani, cand facea parte din grupul muzical VIVA.

Daca doriti sa ascultati varianta originala a piesei, am postat pentru voi si aceasta varianta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *