Rihanna feat. Drake - Work, single nou

Rihanna feat. Drake – Work

loading...

Rihanna feat. Drake – Work

Rihanna si Drake petrec in cel mai nou clip al cantaretei, Work. Fata de alte videoclipuri, Work nu e nimic elaborat, ci doar un house party in care toata lumea se simte bine, inclusiv Riri care ne arata ca stie sa danseze cat se poate de provocator.Practic, avem doua videoclipuri diferite – un party la care Rihanna isi aniverseaza cei 28 de ani, regizat de Director X, si un al doilea, in care apar doar ea si Drake, regizat de Tim Erem.

Rihanna-and-Drake-work-video

Work e primul single lansat oficial de pe albumul ANTI, aparut recent si indelung asteptat de fanii cantaretei. Piesa a ajuns oficial pe prima pozitie in Hot 100, in Hot R&B/ Hip-Hop Songs si pe prima pozitie in clasamentul din Marea Britanie. La cum a inceput campania de promovare a acestei noi perioade din cariera cantaretei nu ne-am fi asteptat sa ajunga pana aici.

Asculta  Rihanna feat. Drake – Work

Lansarea albumului a fost cu probleme, in care TIDAL si Universal au dat vina unii pe altii, in schimb, Work a reusit sa ajunga in topurie iTunes din mai multe teritorii, direct pe prima pozitie. Intre timp, Riri se pregateste de un turneu mondial, care la fel a inceput prost, prin amanarea primelor concerte programate chiar in aceasta luna.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *