Reyna Vox - Oh, Oh Inima, single nou

Reyna Vox – Oh, Oh Inima

loading...

Reyna Vox – Oh, Oh Inima

E frumoasă, isteaţă şi cântă bine. Cu siguranţă aţi văzut-o pe la posturile TV. Reyna, de altfel, este originară din Craiova. Cariera muzicală a început-o în joacă. Niciodată nu s-a gândit serios că o să urce cu adevărat pe scenă. S-a visat diplomat de când se ştie. Pentru asta a urmat cursurile facultăţii de Ştiinţe Sociale cu specializarea Studii Europene şi Relaţii Internaţionale. Reyna Vox, lanseaza „Oh, oh inima”. Focoasa olteanca revine cu „Oh, oh inima” dupa o perioada de absenta de pe scena muzicala.

FB_IMG_1471940733306 (1)

Când se gândea mai puţin la muzică, atunci a debutat. Prezentă la o petrecere, Reyna a fost invitată de câţiva prieteni pe scenă să cânte. Nu îi putea refuza, aşa că s-a conformat. A luat microfonul şi a început să fredoneze. A fost momentul în care şi-a dat seama că diplomaţia nu e pentru ea. Descoperise scena! Aşa cum avea să recunoască îşi împlinise destinul. Artista din ea ieşise la suprafaţă. Acea seară s-a repetat şi s-a tot repetat de atunci… Acum are o voce puternică în industria muzicală cu melodii, videoclipuri, staff managerial… ce să mai, o artistă în adevăratul sens al cuvântului.

Asculta  Reyna Vox – Oh, Oh Inima

La varsta de 16 ani, Reyna Vox a luat cu adevararat primele ore de canto la Palatul Copiiilor din Craiova. Cu iuteala si curajul tipice oltenesti, Reyna a inceput sa participe la diverse festivaluri de muzica usoara, unde a obtinut numeroase premii. La 18 ani, a participat la show-ul TV Megastar, care a avut un rol important in cariera sa. Acolo a intalnit-o pe indragita interpreta Aura Urziceanu, care a indrumat-o spre muzica jazz, facand o pasiune deosebita pentru acest gen muzical:

Dupa terminarea studiilor, bruneta a inceput sa se gandeasca serios la o cariera in muzica. Astfe,la inceput sa scrie versuri si sa caute o casa de discuri, reusind astfel sa lanseze primul sau single in limba engleza „Dance Machine”, care s-a bucurat de succes, in special in cluburile din Romania. Elena Irina viseaza la o cariera de succes in lumea muzicii si este constienta ca numele de scena spune totul despre un artist. Tocmai de aceea ea si-a ales numele de Reyna Vox, fiind sigura ca va ramane in mintea oamenilor.

Când nu este la Craiova este la Bucureşti şi când nu este nici la Bucureşti este în afara ţării la concerte. Nu are timp să colinde prin magazine, iar ultima achiziţie a fost o….pijama! Una mov foarte drăguţă, după cum avea să declare artista. Nativa din balanţă călătoreşte destul de des. Este una din pasiunile ei. Dacă ar fi să o ia de la capăt, Reyna s-ar face psiholog. Nici nu ne miră dacă ne gândim că se pricepe la oameni precum unii antrenori de fotbal la jucători. Pentru viitor, Reyna are pregătite câteva surprize pe care le va dezvălui la momentul oportun. Poate o piesă nouă, poate un videoclip, nu ştim încă, dar putem bănui.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *