Red Hot Chili Peppers - Dark Necessities, single nou

Red Hot Chili Peppers – Dark Necessities

Red Hot Chili Peppers – Dark Necessities

Red Hot Chili Peppers acompaniază noul single ”Dark Necessities” cu un videoclip regizat de Olivia Wilde. Acesta este cel de-al doilea clip regizat de actriță, după „No Love Like Yours”, al trupei indie folk Edward Sharpe & The Magnetic Zeros. ”Dark Necessities”, prima piesă extrasă de Red Hot Chili Peppers de pe noul album ”The Getaway”, este pusă în valoare de un videoclip al fel de funky ca și beat-ul melodiei. Regia este semnată de nimeni alta decât Olivia Wilde, cunoscută atât pentru rolul din serialul ”House M.D.”, cât și pentru cel din ”Vinyl”.

RHCP

„Le-am prezentat ideea mea și ei m-au ales pe baza acestei idei, iar eu le voi fi mereu recunoscătoare că mi-au acordat această șansă. Mi s-a părut o abordare logică în a-mi lucra aptitudinile regizorale, pentru că în esență este un exercițiu de realizare a unui film mut. Trebuie să înveți să spui povestea fără dialog – asta este cu adevărat esențial”, a mărturisit Olivia Wilde.

Asculta   Red Hot Chili Peppers – Dark Necessities

Pentru noul album ”The Getaway”, Red Hot Chili Peppers a lucrat pe partea de mixare cu Nigel Godrich, un cunoscut și apreciat producător britanic. Acesta a produs nu mai puțin de 7 albume de studio pentru Radiohead, colaborând și cu U2, Paul McCartney, Travis, R.E.M. și Beck. Pe partea de producție a discului, Red Hot Chili Peppers a apelat la Danger Mouse, care a lucrat recent și cu Adele la albumul ”25”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *