Randi - Ce te-as mai, single nou

Randi – Ce te-as mai

loading...

Randi – Ce te-as mai

Randi dansează și face jocuri de cuvinte, lăsând ca imaginația ascultătorilor să completeze fraza începută în titlul noului său single, ”Ce te-aș mai”. Melodia are un sound electro-pop și vine acompaniată de un videoclip regizat de Roman Burlaca. Randi a compus piesa ”Ce te-aș mai” într-o singură zi, iar lansarea ei nu a fost lipsită de peripeții. Acesta ar fi trebuit să filmeze videoclipul pentru această piesă încă de acum o lună, dar înainte de filmari s-a ales cu piciorul în ghips pentru mai multe săptămâni din cauza unui accident pe terenul de fotbal și a trebuit să amâne filmarea.

Videoclipul a fost filmat în Chișinău, cu regizorul moldovean Roman Burlaca. Randi este la a doua colaborare cu el, acum două luni a lansat ”Fana mea”, cu un videoclip semnat de același regizor. Randi are planuri mari pentru vara aceasta. Împreună cu echipa sa de la Famous Production continuă proiectul #ȘlagăreFamous, în cadrul căreia a lansat piese reinterpretate, alături de artiști precum Nicole Cherry, Alina Eremia, Edward Sanda sau RINA și lansează săptămânal episoade noi din seria #MiercuriLaFamous.

Asculta   Randi – Ce te-as mai

”Lumea îmi spune că lansez doar piese melancolice, de dragoste. „Ce te-aș mai” este dovada că nu e așa: cânt și piese vesele, după cum puteți vedea ascultând noul single. Îmi place să experimentez lucruri noi, să ies din zona de confort. Iar piesa aceasta este diferită de ceea ce ascultați de la mine de obicei”, spune Randi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *