Randi - Calc pe suflete, single nou

Randi – Calc pe suflete

loading...

Randi – Calc pe suflete

Lansează și Randi vreo melodie care să nu fie hit? Nu! Fie că dansează, e visător, vagabond sau, mai nou, calcă pe suflete, face ce face și ne cucerește definitiv. Randi le propune fanilor un nou single pentru acest inceput de primavara. Se numeste ”Calc pe suflete” si vorbeste despre dragostea ca un sentiment universal care aduce lumină în viața noastră, însă în același timp ne poate provoca durere. Latura noastră umană imperfectă ne face să greșim uneori față de persoana iubită, iar noua piesă a lui Randi, ”Calc pe suflete”, vorbește despre asta. „Calc pe suflete” este o piesa pe care Randi a scris-o in urma cu doi ani, dar abia acum si-a facut curaj sa o si lanseze ca single. Piesa ”Calc pe suflete” este compusă de Randi în studiourile Famous Production.

 

img

Pentru Randi, iubirea constituie o inepuizabilă sursă de inspirație. Artistul descrie prin muzica sa toată paleta de stări și emoții prin care trecem atunci când suntem îndrăgostiți. Dacă în ”Dansăm”, artistul vorbea despre sentimentul de însingurare la care ajungem uneori în cuplu, în ”Calc pe suflete” este vorba despre greșelile pe care le facem uneori și suferința pe care o provocăm persoanei iubite. Videoclipul piesei a fost filmat pe parcursul a doua zile in Bucuresti si imprejurimile sale, in regia lui Bogdan Daragiu. Textul este creaţia artistului, iar pentru muzică a colaborat cu Sandor Biro. La finalul anului trecut, Randi a lansat si single-ul „Dansam”, care s-a bucurat de un real succes, adunand peste 13 milioane de vizualizari.

Asculta   Randi – Calc pe suflete

„Sunt om si cant despre mine, despre sentimente, despre oameni si greselile lor. Nu e usor pentru un artist sa isi arate gandurile, greselile sau sentimentele cele mai intime! Cred ca natura noastra umana este frumoasa, plina de lumina, dar in acelasi timp imperfecta, supusa greșelii, care lasa urme in sufletul nostru si al celor din jur! Eu am gresit uneori in dragoste si nu sunt mandru ca am facut-o, iar greselile acestea au ramas cu mine pana astazi, asteptand sa fie puse pe muzica.”, a reclarat Randi.

“Am scris piesa asta acum doi ani și de atunci mi-am tot făcut curaj să o lansez. Sunt om și cânt despre mine, despre sentimente, despre oameni si greșelile lor. Nu e ușor pentru un artist să isi arate gândurile, greselile sau sentimentele cele mai intime! Cred că natura noastră umană este frumoasă, plină de lumină, dar în același timp imperfectă, supusă greșelii, care lasă urme în sufletul nostru și al celor din jur! Eu am greșit uneori în dragoste și nu sunt mândru că am făcut-o, iar greselile acestea au rămas cu mine pana astazi, așteptând să fie puse pe muzică.”, declara Randi.

Peste 80 de milioane de vizualizări a adunat Randi cu piesele lansate în ultimul an și jumătate. ”Prietena ta”, ”Visător”, ”Până vara viitoare” și ”Dansăm” au ”rupt” în două topurile muzicale. Acum, a venit momentul pentru o nouă piesă de care să te îndrăgostești.

Versurile melodiei „Cald pe suflete“

Zic „Alo, alo“, dar inima-mi da ocupat
Nu vrea sa fie parte din ce s-a-ntamplat
Perne pline de vina, ea intinsa-n pat
Si mie imi vine cu mine insumi sa ma bat

Stiu, gandul ca sunt cu alta
Iti rupe-n doua inima
Si nu stiu cum mai poti ierta
E dureroasa strofa mea

Si nu-nteleg, nu stiu de ce
Iar gresesc si calc pe suflete
Cand tu vrei doar, doar dragoste
Eu iti dau in schimb doar durere

Si nu stiu cum pot sa uit de noi, ocazional
Si ma-ntorc acasa simtindu-ma ca un criminal
Tu tipi, eu tac si parca vrei din nou sa ierti
Cand eu sper sa dai cu inima mea de pereti

Pare ca mi-e rau cand ma gandesc
Orice fac, iar te ranesc
Si nu stiu cum mai poti ierta
As vrea sa am puterea ta

Si nu-nteleg, nu stiu de ce
Iar gresesc si calc pe suflete
Cand tu vrei doar, doar dragoste
Eu iti dau in schimb doar durere

Sunt pierdut, dar stiu ca simti ca te iubesc
As vrea sa-ti spun, dar parca nu mai indraznesc
Simt c-o sa pleci si gandul ma face sa tremur
Si fug spre casa, am in suflet un cutremur

Si nu-nteleg, nu stiu de ce
Iar gresesc si calc pe suflete
Cand tu vrei doar, doar dragoste
Eu iti dau in schimb doar durere

Si nu-nteleg, nu stiu de ce
Iar gresesc si calc pe suflete
Cand tu vrei doar, doar dragoste
Eu iti dau in schimb doar durere

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *