Ramona Nerra - My Heart Is Still Winning, single nou

Ramona Nerra – My Heart Is Still Winning

Ramona Nerra – My Heart Is Still Winning

Ramona Nerra, una dintre vocile de senzatie care a facut furori in afara tarii, lanseaza o noua piesa mult asteptata: “My Heart is Winning”, ce va fi inclusa si pe primul ei EP la care tocmai a terminat inregistrarile. Piesa este produsa de AL Mike Productions, versurile sunt semnate chiar de Ramona Nerra, in timp ce muzica a fost compusa de Mihai Alexandru, cunoscut pentru melodia “Don’t Brake My Heart“, cu care Nicola a reprezentant România la Eurovision 2003.

ramona-nerra-600x400-130552

Artista de succes international reuseste sa se reinventeze cu fiecare piesa lansata si sa aduca un suflu nou industriei muzicale. Artista s-a remarcat in Germania acolo unde a participat la popularul concurs de talente, “The Voice of Germany”, unde a reusit sa impresioneze juriul format din nume importante ale industriei muzicale de acolo. In concurs a ajuns pana in semifinale si a atras in fata televizorului milioane de germani care i-au admirat prestatiile.

Asculta  Ramona Nerra – My Heart Is Still Winning

“Melodia “My heart is still winning’ cred că are potenţial mare! Piesa este foarte frumoasa si are o deschidere enorma la refren. Este foarte dificil de cantat versatil. Melodia descrie foarte bine cum te simti intr-o relatie de dragoste, cum se invarte pamantul cu tine cand esti indragostit lulea, dar in acelasi timp este normal si sa iti fie frica sa nu faci aceleasi greseli ca si in relatiile precedente. Mesajul piesei este: ‘Dragostea învinge!’ Nu este ca toate celelalte piese care au mai fost pana acum, fiind perfecta pentru radio, dar si pentru… Valentin´s Day si nu numai”, ne-a marturisit entuziasmata Ramona Nerra.

Romanca Ramona Nerra (36 de ani) a evoluat in ultimii ani pe cele mai cunoscute scene din lume alaturi de nume importante din industria muzicala mondiala precum renumitul DJ ATB sau fosta compnenta a trupei Destiny’s Child, Kelly Rowland.

De la “Vocea Germaniei” pana la colaborarea cu ATB a fost doar un pas. Cei doi au lansat impreuna hiturile “Never Give Up” si “In and out of love” care s-au vandut in peste 2 milioane de exemplare in toata lumea. Mai mult decat atat, Ramona l-a insotit pe ATB in turneul american “Live in concert”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *