Raluka - Du-ma Spre Noi, single nou

Raluka – Du-ma Spre Noi

Raluka – Du-ma Spre Noi

Dupa o perioada in care nu a mai lansat nimic, fiind in pauza vocala, Raluka revine cu un nou single si un nou videoclip. “Du-ma spre noi“ e o piesa de stare, diferita fata de ceea ce am ascultat pana acum de la Raluka, care a marsat multa vreme spre zona dance. Este piesa ce te face sa visezi cu ochii deschisi, “Du-ma spre noi”, ne prezinta o alta fateta a personalitatii Ralukai, o femeie puternica si asumata in dragoste, dar in acelasi timp, vulnerabila. Este primul videoclip in care artista apare dupa schimbarea de look, iar regizorul Alex Ceausu a reusit sa creeze, si de aceasta data, o poveste dinamica si plina de melancolie. Actiunea se desfasoara in reverse, iar in roluri principale sunt Raluka si Angie Sutru, care sunt prietene si dincolo de camerele de filmat, in viata reala. “Du-ma spre noi” este o coproductie Quantum Music si Global Records. Piesa este compusa de Irina Rimes si produsa de Vlad Lucan si Achi. Artista de peste Prut reuseste si de aceasta data sa surprinda emotiile din sufletul unei femei indragostite.

Raluka 2

Una dintre cele mai apreciate artiste din showbizul romanesc, Raluka are numeroase piese care au stat saptamani la rand in topurile muzicale. Alexandra Raluca Nistor, cunoscută sub numele de scenă Raluka, a atras atenția presei în 2008, când a obținut Marele Trofeu al Festivalului Internațional de Muzică Ușoară „George Grigoriu”. La scurtă vreme a participat la show-ul de talente Megastar, în cadrul competiției făcând parte din trupa Pepper Girls. Deși a obținut poziția a doua, aparițiile din cadrul Megastar au impresionat publicul și implicit pe DJ Sava, alături de care artista a lansat primele ei single-uri: „September” și „I Like (The Trumpet)”. Ambele melodii s-au bucurat de aprecierea publicului, Raluka devenind un nume sonor în industria muzicii dance, house și pop. Au urmat colaborări de succes pentru piese ca ”Aroma”, ”Aer” și ”Miraj”, în prezent Raluka concentrându-și atenția asupra unei cariere solo.

Asculta    Raluka – Du-ma Spre Noi

“Din primul moment in care am auzit aceasta piesa, am stiut ca este pentru mine. M-am identificat cu fiecare vers si fiecare emotie, iar Irina Rimes a reusit sa surprinda perfect esenta iubirii, pe care a transpus-o in note muzicale. Desi Du-ma spre noi este o melodie melancolica, pe mine ma face sa zambesc de fiecare data”, a declarat Raluka.

“Raluka este prietena mea…este ca o sora pentru mine. Du-ma spre noi este una dintre cele mai frumoase piese scrise de mine vreodata. Sunt foarte mandra. O iubesc!”,  a concluzionat Irina Rimes.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *