Radu - Living in America, single nou

Radu – Living in America

loading...

Radu – Living in America

Trăiește visul american! Radu lansează “Living în America”. Radu este un visător și lansează o piesă cu un titlu sugestiv, “Living în America”. “Piesa “Living în America” este compusă de echipă Flyrecords care mi-au făcut onoarea de a face parte din echipă lor la crearea piesei. Este o piesă pentru toate anotimpurile, visul american nelimitandu-se la un singur anotimp. 

image-BRIGHI-03

Mesajul transmis prin acest single este să continuăm să visam, deoarece numai așa putem să ne atingem scopurile.  “Living în America” este pentru toți visătorii. Muzica si Text: Treanta Marcel Cristian, Popescu Felix Dragos, Pauna Dumitru Bogdan, Ionescu Tudor, Denes Daniel, Radu Ion Producator executiv Arando Marquez.

Clipul este filmat de Bogdan Daragiu și sunt foarte mulțumit de produsul final! Piesă mă reprezintă în tot ceea ce fac zi de zi, datorită faptului că și eu visez cu ochii deschiși. Sper că toți cei care vor ascultă melodia să aspire la visul american. care nu ține de loc și este acolo unde te simți cel mai împlinit și fericit!”, spune artistul.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *