Radu - Arde, single nou

Radu – Arde

loading...

Radu – Arde

Radu lanseaza astazi un nou single. Piesa se numeste “Arde”. Radu Farcane este un tanar foarte talentat, cu o voce puternica, implicat in competitii sportive de baschet de performanta de peste 6 ani. De asemenea, participa la festivaluri de teatru atat in tara, cat si la San Remo si bineinteles, este pasionat de muzica, petrecand timp in studio pentru compus. Single-ul sau de debut a fost Suflet tacut, compus tot alaturi de cei de la The Farmers. Radu este cel mai tanar artist din portofoliul Global Records, alaturandu-se unor artisti deja consacrati precum INNA, Antonia, Carla’s Dreams, Alexandra Stan, Lariss sau Nicoleta Nuca, extrem de talentat, una dintre cele mai bune voci care va cuceri radiourile din Romania.

1-3

Piesa a fost compusa de Radu impreuna cu The Farmers (Andrei Prodan si Claudiu Ursache), Catalin Constantin si produsa de The Farmers. Ei au compus piese pentru INNA, “Fata din randul trei”, Antonia “Hurricane”, Carla’s Dreams, Holograf. Single-ul de debut al lui Radu se numeste “Suflet Tacut”, de asemenea, compus si produs de el cu The Farmers. Video-ul a fost filmat la Cluj, director of photography/ editor: Sergiu Margaian, Tiberius Margaian (DoP assistant).

Asculta   Radu – Arde

“Radu este una dintre cele mai bune voci pe care le-am auzit, un baiat extrem de talentat, ma bucur sa il cunosc si ca face parte din echipa Global Records”, a spus INNA.

Radu Farcane este un tanar de 16 ani, foarte talentat, cu o voce puternica, implicat in competitii sportive de baschet de performanta de peste 6 ani. De asemenea, participa la festivaluri de teatru atat in tara, cat si la San Remo si bineinteles, este pasionat de muzica, petrecand timp in studio pentru compus. Radu a urcat pe scena de la UNTOLD Festival de la Cluj si a cantat si in deschiderea concertului Carla’s Dreams de luna aceasta de la Hard Rock Café.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *