Radu Almasan - Taj Mahal, single nou

Radu Almasan – Taj Mahal

loading...

Radu Almasan – Taj Mahal

Radu Almasan lanseaza „Taj Mahal”, single-ul de debut al proiectului sau solo. Dupa ce la inceputul anului a aniversat 17 ani de la debutul trupei Bosquito prin concertul “Sa nu spui ce-am facut aseara” de la Arenele Romane, Radu Almasan este pregatit pentru urmatorul pas in cariera sa muzicala. Artistul ce a stat in spatele unor hituri precum “Intuneric in colori”, “Doua maini” si “Cand ingerii pleaca” lanseaza pe 11 mai “Taj Mahal”, primul single solo, intr-un concert intim in True Club. Dacă prin intermediul formatiei Bosquito, Radu ofera omagiu muzicii latine, balcanice si rock, prin intermediul acestui proiect solo isi afirma dragostea pentru muzica traditionala americana, “Taj Mahal” imbinand folk-ul american, muzica electronica și gospelul.

music-picture-6-e1494261542947-720x415

Odata cu intoarcerea in tara si reinceperea activitatii, Bosquito a concertat in deschiderea concertului Shakira. A urmat albumul “Babylon” (2014), de pe care au fost extrase 3 single-uri principale: “Cand ingerii pleaca”, “Prieteni” si “Intuneric in culori”, o colaborare cu Ovidiu Lipan Tandarica. Radu Almasan este cunoscut ca solistul, compozitorul și liderul trupei Bosquito. Debutand la inceputul anilor 2000, trupa a abordat un fusion de rock latin cu o gama larga de influente de la muzica tiganeasca, balcanica pana la elemente simfonice si de rock.

Asculta  Radu Almasan – Taj Mahal

In perioada 2002 – 2005, Bosquito a avut o serie lunga de piese care au ajuns pe prima pozitie in topurile de specialitate din Romania printre care “Doua maini”, ”Marcela” si “Hopa Hopa”. A urmat o pauza de aproape 7 ani in care solistul s-a stabilit in America, unde a concertat alaturi de trupa sa indie-rock, Madame Hooligan.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *