Radio Click Romania promoveaza pe David Radu

Radio Click Romania promoveaza pe David Radu, Vino inapoi, David Radu, despre David Radu, David Radu - Vino Inapoi, David Radu - Obsesie
loading...

Radio Click Romania promoveaza pe David Radu

Radio Click Romania promoveaza pe David Radu – Vino inapoi. Asculta online Vino inapoi, melodie de debut pe piata muzicala romaneasca.

Despre David Radu

Are 24 de ani si este din Constanta si este nascut in zodia Capricornului. A terminat liceul Tehnologic Dragomir Hurmuzescu și a studiat teatru la casa de cultura I.L. Caragiale, din acelasi oras. Desi, de mic a fost atras de canto si muzica a făcut parte din trupa de teatru Thetis. A castigat pentru rolul lui Hamlet cel mai bun rol masculin la Festivalul de teatru din Brașov.

Pasiunea pentru muzica si pentru a canta, a descoperit-o inca din clasa a VI-a cand canta pe unde apuca. Astfel, intr-una din pauzele pe care le avea, a fost auzit de diriginta lui care l-a indrumat spre o cariera in canto. Nu dupa mult timp, a primit si acceptat oferta de a canta la zilele scolii. La inceput nu era foarte constient de ceea ce va urma si nu era emotionat. Dar cand a ajuns pe scena, in fata a 300 de copii, a crezut ca lesina, insa a fost totul bine si a trecut cu bine peste acel moment. Acela a fost primul sau succes iar de atunci a stiut ceea ce vrea sa faca. Nu dupa mult timp a studiat si teatru pentru 5 ani de zile, reusind sa mai scape de track-ul de scena.

Despre Vino inapoi In aceasta melodie este vorba despre viata despre cum ne dorim sa ne intoarce în timp sa nu ne pierdem amintirile. De textul acestei melodii s-a ocupat artistul impreuna cu o cunostiinta din Spania, Tavi. Mix masterul este făcut de un prietene de-al sau, Răzvan Mirea, care l-a ajutat și în trecut la cover-uri sau vlog-uri.

Desi este destul de tanar, artistul are deja la activ mai multe melodii si cover-uri. Are un canal de youtube, unde posteaza vlog-uri din cand în cand, cover-uri si melodiile proprii.

David Radu – Vino inapoi

Pe data de 14 octombrie, David Radu, a lansat o noua melodie. Si noi nu puteam sa nu o propunem ascultatorilor nostri. Despre „Obsesie”. Este o piesa despre iubirea interzisa pe care nu o poți avea dar totuși tu încerci pana la ultima speranța. Pentru ca speranta moare ultima. De versurile acestei melodii s-a ocupat artistul, iar de orchestratie bunul sau prieten Razvan Mirea.

David Radu – Obsesie

Daca vrei sa-ti spui parerea despre acest artist sau vrei sa propui tu un artist nou, te asteptam pe pagina de chat romanesc sau pe pagina de facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *