R.A.C.L.A. feat Lora – Sub stele

loading...

R.A.C.L.A. feat Lora – Sub stele

R.A.C.L.A. colaboreaza cu Lora pentru noua piesa „Sub stele”, o piesa cu un sound mult mai comercial decât eram obișnuiți de la trupa R.A.C.L.A., dar un sound foarte bun.  Piesa “Sub stele” este o piesa numai buna pentru a o asculta vara aceasta in drum spre mare. Sound-ul fresh si mesajul pozitiv al cantecului creeaza dependenta si are toate sansele sa devina hit-ul 2016. “Sub stele” este compusa de Connect-r, Razvan-Costel Matache, iar textul este scris de Calin Ionescu (Rimaru – R.A.C.L.A.) si Connect-r, iar de regia videoclipului s-a ocupat Bogdan Daragiu. 

3502mte

După ce și-a făcut revenirea pe piața muzicală din România, cu continuarea piesei „Nu mă uita”, din 1999, cu Anda Adam, R.A.C.L.A. surprinde cu o super colaborare. Rimaru a lansat „Sub stele”, o colaborare cu Lora. Noua piesă, care te invită să visezi, are un sound mult mai comercial decât eram obișnuiți de la trupa R.A.C.L.A. De mare parte din melodie este responsabil Connect-R, care a lucrat atât la versuri cât și la muzică, împreună cu soțul Deliei, Răzvan Matache. Pentru noua piesă a fost filmat și un videoclip, în regia lui Bogdan Daragiu. De imaginea artistilor s-au ocupat Ema Uta (makeup), Elena Cornea (hair), iar Cristina Diaconu a asigurat vestimentatia celor doi.

Asculta  R.A.C.L.A. feat Lora – Sub stele


„A fost o onoare sa lucrez cu Lora, una dintre cele mai bune voci din Romania si un profesionist desavarsit. Mesajul pe care il transmitem prin aceasta colaborare este simplu: o perspectiva mai inalta este acolo sus pentru noi toti. Indiferent de unde venim si cate fericiri sau tristeti am strans pe drum, sub stele suntem liberi sa iubim, sa visam. Si sa ajungem mai departe”, a declarat Calin.

“Iubesc mesajul acestei piese. Este foarte pozitiv, motivational si te incarca de energie si speranta. Sper sa aveti o calatorie frumoasa alaturi de noi pe aceasta piesa”, ne-a declarat Lora.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *