Puya feat. Vescan si Ligia – Du-te vino, single nou

Puya feat. Vescan si Ligia – Du-te vino

Puya feat. Vescan si Ligia – Du-te vino

Ultima colaborare din Xsession2 este ”Du-te vino” cu Puya si Vescan, acompaniați de Ligia. ”Du-te vino” este compusă de Mahia Beldo si Doddy în studiourile Scandalos Music, cu versuri de Puya Doddy și Vescan. Xsession-ul video pentru această piesă este produs de Claudiu Stan (Eu sunt Vision), responsabil cu imaginea video pentru acest proiect. Aşa cum a promis, Puya nu mai ţine nicio piesă la sertar.   Noul single a fost înregistrat încă de acum 3 ani, însă Puya a decis să nu mai țină nici o piesă în calculator, ci doar pe net. Puya și Vescan au mai lansat o colaborare împreună și săptămâna trecută, track-ul ”Unii se fac că plouă”, iar alături de Ligia, Vescan a lansat single-ul ”Fraiero”.

1275

Puya a lansat al 3-lea episod din sezonul doi al proiectului XSession Music Vlog. Piesa „Du-te, vino” este produsă de Mihai Boldea (Mahia Beldo, Scandalos Music). Muzica a fost compusă de Claudiu Polk (Doddy) şi Mihai Boldea (Mahia Beldo), iar Dragoş Gărdescu (Puya), Daniel Leonard Vescan (Vescan) şi Claudiu Polk (Doddy) au scris versurile. Regia clipului noului single îi aparţine lui Claudiu Stan (Vision Production). Primele trei melodii prezentate publicului din acest proiect muzical sunt „Pagini de istorie”, interpretată de Puya cu Ligia, Vescan şi Mahia Beldo, „Fraiero” (Ligia featuring Vescan) şi „Unii se fac ca plouă” (Puya feat. Andrei Vitan).

Asculta   Puya feat. Vescan si Ligia – Du-te vino

Temele alese de Puya au fost întotdeauna inspirate de realitatea înconjurătoare. A pornit de la viața adolescentului din cartier, a transmis apoi toate frustrările legate de diverse probleme sociale cu care s-a confruntat ca și român, iar acum la maturitate, familia are prioritate. Deja tătic pentru 2 fete, Puya coordonează acum și casa de discuri Scandalos Music și este responsabil pentru viitorul mai multor artiști pe care îi îndrumă, bazându-se pe experiența lui de 20 de ani.

„Este o piesa de dragoste, despre acel moment dintr-o relatie in care ai vrea sa pleci si totusi ceva te retine. „Familia este celula de baza a sistemului uman. Cand celulele se strica, doctorii numesc asta CANCER…De voi depinde..„, a declarat Puya.

Pe 25 martie 2016 începea Xsession MusicVlog 1 cu melodia „Pasiune”, intepretată de Puya, Elena Ionescu (ex-Mandinga) şi Vescan. Celelalte piese din seria de înregistrări Xsession MusicVlog 1 au fost prezentate ulterior: „Las-o…” (Vescan featuring Florin Ristei), „Nu oferi”, cântată de Anastasia, „Mâine e o nouă zi” (Puya cu Anastasia), „În curtea şcolii” (Puya şi Anastasia), „Minciuna mă omoară” (Mellina), „Cu talent” (Puya şi Anastasia Sandu), „1000 de motive” (Ester feat. Phelipe), „Scandalos” (Puya featuring Elena Ionescu), „Tic-Tac” (Vescan feat. Mahia Beldo) şi „Baeram” (Puya şi Vescan).

Versurile melodiei “Du-te vino”

Ba ne certam, ba ne-mpacam…
E-un du-te vino, vino iubi hai sa ne separam
Ba ne iubim, ba ne-njuram
Copiii se uita la noi, hai sa terminam

Acelasi film ruleaza iar
Scandal dupa scandal
Nimeni n-are curaj sa puna stop
E in zadar
Ba plec io, ba tu, ba eu cu alta
Ba tu cu altu, asta ne-a fost soarta
Nepotrivire de caracter, ce sa mai sper
Dupa 10 ani impreuna e cam la fel
Acelasi dans fara balans
Nici macar vacantele nu mai au haz

Du-te, vino
Du-te, vino
Du-te, vino
Du-te, du-te vino
Du-te, du-te vino
Du-te, du-te vino

De parca n-am probleme
Nu stiam ce mai lipseste
Dupa o zi grea sa-mi zici tu ce te nemultumeste
Care cat iubeste printre datorii si rate
Care cat mai poate pana ne sufoca toate
Du-te, du-te nu te opresc ca altadata
Ca nu mai pot sa vad actorie prost jucata
Du-te, du-te da’ te rog sa ramai plecata
Eu zic sa te mai intorci, niciodata
M-am saturat s-aud liniste la masa
Si-am ajuns sa-mi fie dor de tine cu tine prin casa
Si vrei cuvinte mari, sa te port mereu in gand
Ca cica altfel pleci, dar cand te tii de cuvant

Du-te, vino
Du-te, vino
Du-te, vino
Du-te, du-te vino
Du-te, du-te vino
Du-te, du-te vino

Ce-i in capul tau
Ti-am oferit absolut tot
Ce-i in capul tau
Mai mult de-atat chiar nu mai pot

Du-te, vino
Du-te, vino

Du-te, vino
Du-te, vino
Du-te, vino
Du-te, du-te vino
Du-te, du-te vino
Du-te, du-te vino

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *