Proconsul - Singur ma ridic, single nou

Proconsul – Singur ma ridic

loading...

Proconsul – Singur ma ridic

Baietii de la Proconsul se intorc cu un nou single, plin de melancolie, despre singuratatea fiecaruia dintre noi si cum trebuie sa ne gasim impulsul de a merge mai departe „Singur ma ridic”. Piesa a fost compusă de Robert Anghelescu, Dinca Dragoș și Emi Petruț. Anul acesta, trupa Proconsul a împlinit 17 ani de la înființare. La început, membrii formației s-au reunit sub numele de “Take Five” (din 1994 până în 1998, Suedia). Din 1999 au ales să își schimbe numele în Proconsul. Au lansat maxi-single-ul de succes „De la ruși” și au început să compună primele piese originale.

image004(2)

„Singur ma ridic” a fost scrisa intr-un moment pe care nu il putem numi de glorie. Viata de artist nu e mereu stralucitoare, ba chiar mai mult, are foarte multe momente in care te gandesti daca intr-adevar esti apreciat si dorit de fanii tai pe care, dupa 17 ani ajungi sa ii simti ca prieteni. Te intrebi daca esti singur, daca trebuie sa te opresti, daca totusi aduci valoare lor, prietenilor tai, prin munca pe care o faci. Cu alte cuvinte, valoarea unui artist este tot atat cat dragostea pe care ti-o arata fanii tai prin consecventa cu care te urmaresc. Am hotarat sa lansam acum acest cantec ca un indemn. Va invitam sa va ganditi: totul este trecator! Azi esti, maine poti sa nu mai fi. Asa ca fa-ti timp! Fii prezent: #ascultaunprieten! Azi! Ziua de maine nu este a ta!”, a spus Dragos Dinca.

Asculta   Proconsul – Singur ma ridic

Anul 2015 a fost un an bogat, cu multe proiecte frumoase, cu numeroase evenimente și apariții la posturile tv și radio. În luna februarie, a fost relansată piesa „Barosanu’”, iar în aprilie s-a lansat piesa (cu videoclip) „Aici cu mine”, realizată în colaborare cu Andra și cu Ștefan Bănică Jr. Anul 2015 s-a încheiat frumos, odată cu lansarea, alături de Connect-R, Raluka si Rucsy (Blaxy Girls), a colindului “Lumina de Crăciun”.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *