Proconsul - Martie Esti Tu, single nou

Proconsul – Martie Esti Tu

Proconsul – Martie Esti Tu

Trupa Proconsul a lansat un lyric video pentru noul single ”Martie ești tu”. Piesa este dedicată tuturor femeilor.Trupa Proconsul împlinește anul acesta 17 ani de la înființare, cu acest prilej membrii trupei vorbind despre importanța acestui proiect în viața lor. Piesa vine insotita de un lyric video prin intermediul caruia fanii pot invata deja versurile. La început, membrii trupei Proconsul s-au reunit sub numele de “Take Five” (din 1994 până în 1998, Suedia). Din 1999 au ales să își schimbe numele în Proconsul. Au lansat maxi-single-ul de succes „De la ruși” și au început să compună primele piese originale.

martie-esti-tu

“Am vrut sa aducem un omagiu femeilor de pretutindeni si sa le aratam respectul nostru. Am vrut sa lansam o melodie care sa le aduca aminte ca sunt speciale si ca sunt deosebit de importante in viata noastra, a barbatilor. Asa a aparut ‘Martie Esti Tu’, o piesa prin care ne propunem sa sarbatorim sfarsitul lunii martie in acelasi stil cald si plin de bucurie, cu care am sarbatorit inceputul lunii si venirea primaverii. Aceasta este o piesa dedicata femeilor, un imn inchinat lor si o multumire muzicala, pentru ca ne insenineaza vietile si ne fac sa fim mai buni!”, au scris baietii de la Proconsul pe blogul lor.

Asculta  Proconsul – Martie Esti Tu

Bodo: „Niciodată Proconsul nu va putea să spună și-au trăit fericiți până la adânci bătrâneți! Muzica Proconsul va fi peste ani și ani. Când se va sfârși Pământul, atunci se va sfârși și muzica Proconsul. De exemplu, cântecul Cerul este de 17 ani și tot este difuzat. Pentru mine, Proconsul este o poveste fără sfârșit…”

Dragoș Dinca: „A fost odată un băiețel care și-a dorit mult, mult de tot să cânte oamenilor. Și așa a apărut Proconsul!”

Robert Ursache: „Povestea mea începe foarte simplu: am fost căutat de băieți pentru a intra în echipa lor, o trupă foarte cunoscută și iubită. Am acceptat, ne-am înțeles foarte bine, iar acum suntem cei mai buni prieteni. Proconsul va continua pentru multă vreme și încă nu văd cum s-ar putea termina”.

Valentin Petricenco: „Am început cu mare încredere în noi și în muzica noastră și așa continuăm. Povestea merge mai departe…”

Robert Anghelescu: „Proconsul a fost un refugiu.Cred și sper că munca începută acum 17 ani va sfârși ca o favoare întoarsă lui Dumnezeu. Cât despre bătrânețe, nu cultiv ideea și nu cred în ea. Eu cred doar în viața veșnică-eternă”.

Anul 2015 a fost un an bogat, cu multe proiecte frumoase, cu numeroase evenimente și apariții la posturile tv și radio. În luna februarie, a fost relansată piesa „Barosanu’”, iar în aprilie s-a lansat piesa (cu videoclip) „Aici cu mine”, realizată în colaborare cu Andra și cu Ștefan Bănică Jr. Anul 2015 s-a încheiat frumos, odată cu lansarea, alături de Connect-R, Raluka si Rucsy (Blaxy Girls), a colindului “Lumina de Crăciun”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *