PJ Harvey – The Orange Monkey

PJ Harvey a lansat un videoclip pentru single-ul „The Orange Monkey”, utilizând imagini care reflectă energia şi puterea poporului afgan. Videoclipul a fost filmat în Afganistan şi regizat de Seamus Murphy. Melodia a fost cântată în premieră în emisiunea lui Matt Wilkinson şi este extrasă de pe albumul „The Hope Six Demolition Project”, care conţine 11 piese. După 8 albume și un sound într-o continuă metamorfoză, PJ Harvey a deschis un nou capitol creativ odată cu înregistrarea albumului „The Hope Six Demolition Project”.

Cfcj8SRWwAAjC1q (1)

„Ţara este diferită de fiecare dată: politică diferită, condiţii şi pericole diferite şi să nu uităm de schimbările fizice produse de trecerea de la un anotimp la altul. Cântecul este inspirat din experienţele şi evenimentele din viaţa lui PJ. La baza piesei se află o stare de melancolie, care poate fi transmisă prin energia şi puterea poporului afgan. Ştim că în acest loc se întâmplă tragedii, dar ce vedem noi se numeşte adaptare” a povestit regizorul.

Asculta  PJ Harvey – The Orange Monkey

Discul a fost înregistrat într-un studio cu pereți de sticlă, ce a oferit publicului posibilitatea de a urmări pas cu pas fiecare idee și frântură muzicală, de la geneză până la ultimele detalii de producție. Intitulat ”The Recording in Progress”, proiectul de înregistrare a albumului s-a desfășurat în perioada 16 ianuarie – 14 februarie 2015, fanii sau curioșii putând cumpăra bilete pentru o experiență creativă diferită de cea a unui concert.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *