Pitbull feat. Enrique Iglesias - Messin' Around, single nou

Pitbull feat. Enrique Iglesias – Messin’ Around

loading...

Pitbull feat. Enrique Iglesias – Messin’ Around

Pitbull colaboreaza cu Enrique Iglesias pentru noul single ”Messin’ Around”. Melodia este extrasă de pe viitorul album al rapper-ului, “Climate Change“. După colaborările pentru „Let Me Be Your Lover,” „I Like It” și „I’m a Freak”, Pitbull și Enrique Iglesias revin cu un nou featuring – ”Messin’ Around”. Melodia a fost compusă de Michael Calderon, AJ Junior, Gary Richrath, Jose Garcia (IAMCHINO), Jimmy Thornfeldt, Enrique Iglesias, Jorge Gomez și Armando C. Perez și se va regăsi pe cel de-al 10-lea album de studio al lui Pitbull, ”Climate Change”.

pitbull-enrique-messin-around-413x413

Pentru promovarea single-ului ”Messin’ Around”, a fost filmat și un videoclip, ce se încadrează în tiparele colaborărilor anterioare, elementele definitorii fiind și aici prezente: distracția și femeile frumoase. Recent, Enrique Iglesias a fost desemnat artistul latino cu cele mai multe hituri în topul Hot Latin Songs. Nu mai puțin de 26 de melodii ale cântărețului, lansate în perioada 2 decembrie 1995 – 21 martie 2015 s-au clasat pe prima poziție în topul Billboard.

Asculta  Pitbull feat. Enrique Iglesias – Messin’ Around

Guinness World Records a certificat hitul ”Bailando” pentru cea mai lungă staționare în topul Hot Latin Songs, piesa menținându-se pe primul loc timp de 41 de săptămâni consecutive. Enrique Iglesias a concertat în România pe 12 mai 2016. Îndrăgitul artist latino a promovat la București cel mai recent album, ”Sex and Love”, dar și hituri precum „Loco”, „El Perdedor”,”Bailando”, “Ring my bells”, “Tonight”, “Hero”, etc.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *