Pistol cu capse – O dorinta-n plus

loading...

Pistol cu capse – O dorinta-n plus

Pistol cu capse, a lansat videoclipul noului single ”O dorință-n plus”.  Melodia este extrasă de pe albumul ”După zece”, apărut în 2015. După 10 ani de cutreierat țara în lung și-n lat, după un album lansat în 2008 și o aventură acustică finalizată cu un alt album, Unplugged 2012, formația Pistol cu Capse a lansat în 2015 albumul „După zece”. Cel mai recent single extras de pe acest disc se numește ”O dorință-n plus”. Melodia a fost compusă de Sorin Bădulescu, având versurile scrise de Vlad Staricu și mixul & masterul semnate de Janin Pasniciuc. ”O dorință-n plus” este lansată împreună cu un videoclip regizat de Amynoza după un concept al lui Radu Rogoz.Albumul „După zece” poate fi ascultat integral pe pagina de soundcloud a formației.

maxresdefault (1)

Deși a avut ca punct de plecare punk-rockul, cu ceva influențe ska, stilul formației a început, încet, încet, să se apropie de reggae-rock. Pe noul album „După zece” se pot auzi ritmuri calde, demne de Long Beach, California, dar și mai agitate, cu respect pentru pop-punk. O noutate demnă de remarcat constă în îmbogățirea sound-ului formației cu instrumente electronice (synth-uri, orgă hammond, rhodes piano și altele). Una peste alta, noul album Pistol cu Capse conține 10 piese, are un sound acordat la 2015, și încearcă să alunge fantomele anilor ’80-’90, care încă bântuie rockul românesc.

Asculta   Pistol cu capse – O dorinta-n plus

Pistol cu Capse, este o formatie romaneasca  infiintata in Bucuresti in 2003. Pistol cu Capse e o trupa fresh, haioasa, fara fite dar cu o tona de talent, relativ underground, si cu zeci de concerte la activ. Au cantat in deschiderea unor nume sonore, Marky Ramone, NOFX, Strike Anywhere si NoUseForAName. Vlad este solistul si chitaristul trupei.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *