Phoebe Ryan – Boyz n Poizn

loading...

Phoebe Ryan – Boyz n Poizn

Artista americană Phoebe Ryan a lansat o nouă piesă, de data aceasta ideală pentru vară, „Boyz n Poizn”. Phoebe Ryan a debutat în 2015 cu mash-up-ul lui Miguel și R. Kelly, „Ignition/Do You” care a fost foarte apreciat și a devenit rapid viral pe internet. Acest lucru a condus-o pe artistă la încheierea unui contract cu casa de discuri Columbia Records. De atunci și-a petrecut timpul cu The Knocks și Charlie Puth. Inclusiv Taylor Swift a apreciat-o din momentul lansării.

sddefault

„Este ca un cântec pe care îl asculți în mașină și mergi încet, cu geamul lăsat. Te gândești la acele sunete ale hip-hopului clasic, când ești în liceu și ești cam prostuț și te gândești cel mai mult la cum o să-ți iei carnetul de conducere. Pentru că trăiești cu gândul că o să iei mașina părinților tăi și te plimbi prin cartier ca să vadă toată lumea că știi să conduci.”, declară Phoebe Ryan.

Asculta   Phoebe Ryan – Boyz n Poizn

Noul videoclip care însoțește piesa lui Phoebe Ryan, „Boyz n Poizn” vine la pachet cu vizualuri din partea sportivă, mai concret, baseball. Phoebe s-a făcut remarcată în zona indie pop cu single-ul de debut „Mine”, apoi cu „Chronic” și acum, cu cel mai nou imn al verii, „Boyz n Poizn”, produsă de Kyle Sheared (Adam Lambert) și Mike Del Rio of Powers (Selena Gomez).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *