Phoebe Ryan – Boyz n Poizn

loading...

Phoebe Ryan – Boyz n Poizn

Artista americană Phoebe Ryan a lansat o nouă piesă, de data aceasta ideală pentru vară, „Boyz n Poizn”. Phoebe Ryan a debutat în 2015 cu mash-up-ul lui Miguel și R. Kelly, „Ignition/Do You” care a fost foarte apreciat și a devenit rapid viral pe internet. Acest lucru a condus-o pe artistă la încheierea unui contract cu casa de discuri Columbia Records. De atunci și-a petrecut timpul cu The Knocks și Charlie Puth. Inclusiv Taylor Swift a apreciat-o din momentul lansării.

sddefault

„Este ca un cântec pe care îl asculți în mașină și mergi încet, cu geamul lăsat. Te gândești la acele sunete ale hip-hopului clasic, când ești în liceu și ești cam prostuț și te gândești cel mai mult la cum o să-ți iei carnetul de conducere. Pentru că trăiești cu gândul că o să iei mașina părinților tăi și te plimbi prin cartier ca să vadă toată lumea că știi să conduci.”, declară Phoebe Ryan.

Asculta   Phoebe Ryan – Boyz n Poizn

Noul videoclip care însoțește piesa lui Phoebe Ryan, „Boyz n Poizn” vine la pachet cu vizualuri din partea sportivă, mai concret, baseball. Phoebe s-a făcut remarcată în zona indie pop cu single-ul de debut „Mine”, apoi cu „Chronic” și acum, cu cel mai nou imn al verii, „Boyz n Poizn”, produsă de Kyle Sheared (Adam Lambert) și Mike Del Rio of Powers (Selena Gomez).

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *