Phelipe - Stories, single nou

Phelipe – Stories

loading...

Phelipe – Stories

Phelipe are multe povesti de relatat si continua cu noul single “Stories”, prin care revine la piesele cu versuri in limba engleza. Lansata alaturi de MediPro Music, piesa “Stories” este compusa de catre Phelipe, iar versurile sunt scrise de catre Emanuela Oancea. La partea de orchestratie, artistul a colaborat cu Razvan Matache, Florin Buzea si Joo Sandor Sebestyen. Artist, compozitor, producator, Phelipe a lansat de-a lungul timpului atat productii proprii, cat si pentru alti artisti, precum DJ Rynno & Sylvia, Carmen, Nick Kamarera etc. Piesele lansate au adunat milioane de vizualizari pe YouTube si au fost fredonate de catre fanii artistilor o lunga perioada de timp.

“A trecut ceva timp de cand nu am mai lansat o piesa in engleza. Este o piesa de dragoste, cu un mesaj frumos, care se imbina perfect cu linia vocala. Are versuri in limba engleza, la fel ca anterioarele single-uri, care au avut succes si in afara tarii, si anume, ‘Mikaela’, ‘Reason For Love’ si ‘Never Told You’. Mikaela a fost nr 1 in Bulgaria, timp de 3 saptamani! Sunt sigur ca ‘Stories’ are toate ingredientele necesare sa intre in playlistul radiourilor internationale“, declara Phelipe.

Asculta   Phelipe – Stories

Phelipe s-a nascut chiar de ziua Sf. Valentin, la Harsova, judetul Constanta. Intrarea lui Phelipe in scena muzicala din Romania a inceput in anul 2001, an in care a infiintat o trupa de breakdance urmand ca dupa 3 ani sa fie cooptat intr-un boyband ( Be One), la acel moment inregistrand primul sau album. Phelipe si Connect-r infiinteaza dupa aproape 2 ani propria echipa de productie ce poarta numele de SOUL SISTEM. In martie 2009 lanseaza videoclipul melodiei „I wanna be I” , un videoclip inedit in care-l putem vedea in diferite ipostaze( de la Michael Jackson pana la Timbaland) in care isi fac aparitia artisti ca Dj Sava,regizorul Florin Botea, Cristi Stanciu, Emil Lassaria dar si Connect-r.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *