Peter Pop - Tu ma faci mai bun, single nou

Peter Pop – Tu ma faci mai bun

loading...

Peter Pop – Tu ma faci mai bun

Peter Pop, cel mai nou artist HaHaHa Production si Cat Music, lansează astăzi “Tu mă faci mai bun”. Compusă de Max Chisaru, Smiley și Bogdan Petre Popa (muzică și versuri), “Tu mă faci mai bun” este o piesă pop cu un sound fresh, plină de energie. Versurile și clipul piesei ne dezvăluie o poveste de dragoste tipică, în care momentele frumoase se împletesc cu neînțelegeri și orgolii, dar în final iubirea depășește toate obstacolele. Pe numele său real Bogdan Petre Popa, artistul și-a descoperit pasiunea pentru muzică încă de mic, la vârsta de 7 ani urcând pe scena Palatului Copiilor din București.

Peter-fara-logo-1024x1024

Videoclipul piesei “Tu mă faci mai bun” a fost filmat la Buftea, regia fiind semnată de Catrinel Dănăiață. Bogdan își amână visul de a deveni cântăreț și decide să urmeze cursurile Facultății de Cibernetică. Realizează, însă, că nu studiul sistemelor este cel care îl face să se simtă împlinit. Încurajat de apropiații săi și din dorința de a transforma pasiunea sa pentru muzică într-o carieră de succes, în 2013 se alătura echipei HaHaHa Production. Astfel a luat naștere proiectul Peter Pop, pseudonim dat mai ales de stilul muzical abordat de artist. “Tu mă faci mai bun” este o coproducție HaHaHa Production și Cat Music.

Asculta Peter Pop – Tu ma faci mai bun

“Ceea ce trăiesc în prezent este visul pe care l-am avut de când eram un copil. Mă simt norocos și sunt fericit că Smiley și echipa de la HaHaHa Production m-au primit cu brațele deschise, ei fiind primii cărora le-am bătut la ușă și unde îmi doream cu adevărat să fiu. “Tu mă faci mai bun“ este o declarație de dragoste pentru acea femeie specială din viața oricărui bărbat, persoana fără de care s-ar simți incomplet. Chiar dacă iubirea nu este întotdeauna simplă, ea este ingredientul care dă gust vieții noastre și nu am putea trăi fără ea”, spune Peter Pop.

Ultima oara cand Peter Pop s-a aflat in topuri a fost anul trecut, cand a lansat impreuna cu Lora “Singuri in Doi“, piesa care avea sa ajunga hit, intrand in clasamentul celor mai difuzate track-uri de la noi. Apoi a mai venit cu Awake si a aparut pe single-ul lui Speak “Nopti si zile“.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *