Paula Seling - Let Go, single nou

Paula Seling – Let Go

loading...

Paula Seling – Let Go

După featuring-ul cu Nicu Alifantis, pentru piesă „Weekend”, Paula revine cu un nou videoclip, pentru melodia „Let go”, cu o poveste aparte, inspirată din vieţile multor fete ce trăiesc poveşti de dragoste nocive. Paula Seling a demonstrat mereu că este o adevărată artistă, plină de inspiraţie şi pasiune în toate compoziţiile ei. Vocea ei unică a reuşit să cucerească piaţa muzicală de la noi, dar şi de peste hotare, artista reuşind performanţe, pe care nu mulţi reuşesc să le obţină sute de piese, participări în cadrul celor mai importante concursuri naţionale şi internaţionale, şi concerte cu săli arhipline.

media_147340961344226000

Paula Seling a lansat un videoclip pentru single-ul, „Let Go”, inspirat din poveștile fetelor care trăiesc povești de dragoste nocive. “Let go” este o piesă ce vorbeşte despre momentul în care personajul principal, o fată prinsă într-o relaţie consumatoare şi distructivă, reuşeşte să rupă sforile care au transformat-o în marionetă. Fata înţelege că a fost atrasă în capcană şi, după lungi frământări şi lupte interioare, îşi propune să se smulgă din viaţa în care fusese închisă că într-o colivie. De compoziția piesei s-a ocupat echipa Tommo Production, alături de care Paula Seling va mai lansa și alte single-uri. Regia poartă semnătura talentatei regizoare Ioana Gomoi. Personajele principale au fost interpretate de actorii Diana Enache și Florin Dara.

Asculta  Paula Seling – Let Go

Versurile au fost scrise de colega mea de la conservator, de trupă dar și prietena mea bună Adina Nelu care s-a simțit inspirată de linia foarte melodioasă și complexă”. „Piesa mi-a fost propusă de Bogdan de la Tommo Production. Nu este prima noastră colaborare, am mai lucrat la încă o piesă superbă pe care urmează să o lansăm împreună la momentul potrivit. „Let go” este scrisă și produsă de Bogdan și de Massi, un alt om de bază al echipei de producție. Cred că au fost unele dintre cele mai eficiente sesiuni de studio, când totul s-a legat ca la carte. Sunt recunoscătoare pentru această experiență frumoasă. O altă întâlnire importantă a fost cu regizoarea Ioana Gomoi și echipa acesteia. Artista are o viziune proaspătă care respectă trend-ul momentului în materie de imagine și creație video. Ioana a redat frumos, în imagini, starea piesei și a surprins exact frământările personajului principal jucat de cei doi actori.”, a dezvăluit Paula Seling despre cel mai nou single al ei.

„Versurile ilustrează o situaţie des întâlnită în zilele noastre, dar şi momentul revelator generat de aceasta: atât efectele psihice dezastruoase ale unei relaţii toxice, cât şi prima gură de aer în urmă spargerii acesteia”, spune Adina Nelu.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *