Paul Damixie - Handclap, remix

Paul Damixie – Handclap

loading...

Paul Damixie – Handclap

Dupa succesul extraordinar pe care l-a avut in Statele Unite cu remix-ul la hit-ul lui Adele, Hello, Paul Damixie a primit propunerea din partea trupei americane Fitz and the Tantrums sa vina cu o abordare fresh pentru hit-ul lor din aceasta vara, „HandClap”. Remix-ul a fost o provocare pentru Paul Damixie. L-a determinat in mod clar sa iasa din zona lui de confort si sa mearga in directia unui remix mult mai trap. Remix-ul Dj-ului roman a fost lansat oficial pe canalul de YouTube al trupei Fitz and the Tantrums si face parte dintr-un EP disponibil in toate magazinele digitale.

Paul Damixie_remix

„HandClap” este primul single de pe cel mai recent album al trupei din Los Angeles, intitulat ”Fitz and the Tantrums”. Piesa a ajuns in Top 10 Billboard la categoriile Alternative Songs si Hot Rock Songs si a atras peste un milion de plays pe Spotify in prima saptamana de la lansare. Paul Damixie este producator, remixer si DJ al proiectului HaHaHa Production, Radio Killer, cu un feeling extraordinar pentru remix-uri. El a reusit sa transforme hit-ul „Hello” intr-un adevarat imn house, care a devenit cunoscut in intreaga lume.

Asculta   Paul Damixie – Handclap

Anul acesta, Paul Damixie a primit premiul pentru cel mai ascultat remix in 2015 in Statele Unite ale Americii – iHeart Radio 2016 (Remix of the Year). Premiul i-a fost inmanat chiar de Steve Angello, fost membru Swedish House Mafia si unul dintre cei mai importanti DJ din lume, in Miami. In plus, a lansat recent si piesa Time, in colaborare cu Feli, cu tot cu un videoclip.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *