Paul Damixie feat. Feli - Time

Paul Damixie feat. Feli – Time

loading...

Paul Damixie feat. Feli – Time

Paul Damixie și Feli și-au unit forțele într-o piesă care să oprească timpul în loc. ”Time” e pariul lor pentru vara asta și sună bine de tot. La doua luni dupa lansarea oficiala a noii sale piese ”Time ” Paul Damixie, DJ-ul si producatorul roman, cunoscut si pentru succesul mondial inregistrat de remix-ul sau la single-ul lui Adele, ”Hello ”, lanseaza astazi videoclipul piesei. ”Time ”, un featuring cu Feli, este compusa si produsa in studiourile HaHaHa Production. Videoclipul este regizat de SAN si surprinde imagini superbe din Delta Dunarii.

img

Paul Damixie este producator, remixer si DJ al proiectului Radio Killer, cu un feeling extraordinar pentru remix-uri. El a reusit sa transforme hit-ul „Hello” intr-un adevarat imn house, care a devenit cunoscut in intreaga lume. Remix-ul are aproape 1 milion de cautari pe Shazam si nenumarate vizualizari pe Soundcloud si YouTube. In 2015, a fost pe primul loc intr-un top realizat de Capital Extra Radio din Marea Britanie, top care reuneste unele dintre cele mai bune remix-uri ale anului.

Asculta  Paul Damixie feat. Feli – Time

„Sunt bucuros pentru lansarea clipului si pentru ca am avut sansa sa lucrez cu Feli, o voce extraordinara, foarte draga mie. Filmarile clipului au fost o adevarata aventura. Totul s-a intamplat contracronometru, dar ne-am distrat foarte tare si am vazut si filmat niste piesaje extraordinar de frumoase. A iesit un clip foarte cool, care se potriveste perfect cu piesa”, a spus DJ-ul roman.

Anul acesta, Paul Damixie a primit premiul pentru cel mai ascultat remix in 2015 in Statele Unite al Americii – iHeart Radio 2016 (Remix of the Year). Premiul i-a fost inmanat chiar de Steve Angello, fost membru Swedish House Mafia si unul dintre cei mai importanti DJ din lume, in Miami, in cadrul “2016 Remix Awards”.

Feli schimbă stilul pe piesa asta. Dacă până acum ne-a obișnuit cu melodii sensibile sau cu remake-uri rock, Feli demonstrează încă odată că poate să cânte orice. Vocea ei se potrivește perfect chiar și pe muzică house. Dacă te face să dansezi (și sigur te va face), ei și-au îndeplinit scopul.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *