Passenger - Somebody's Love, single nou

Passenger – Somebody’s Love

loading...

Passenger – Somebody’s Love

Passenger a lansat videoclipul noului single ”Somebody’s Love”. Piesa este extrasă de pe cel de-al 7-lea album de studio al artistului, “Young as the Morning Old as the Sea”. Printr-un timbru distinctiv și o piesă încărcată de emoție, Michael David Rosenberg, cunoscut sub pseudonimul Passenger, a reușit în 2013 să se facă auzit la nivel internațional. Piesa „Let Her Go” a fost Number One în 17 țări, înregistrând vânzări de peste un milion de copii în UK și peste 3 milioane de copii în Statele Unite. Interesant este faptul că piesa care i-a adus recunoașterea exista pe piață deja de aproape un an înainte de a ajunge să facă furori în topuri și să fie difuzată constant de posturile de radio. „Let Her Go” a fost asemenea unei comori ascunse, a cărei valoare a fost recunoscută de public doar după ce a fost expusă în diverse reclame.

img_2137611_thumbs_660x370_3444311
”Bună tuturor, sunt încântat să vă anunț că voi lansa noul meu album “Young as the Morning Old as the Sea” în septembrie !! Sunt foarte mândru de acest disc și abia aștept să-l împărtășesc cu voi toți (…) Mai jos este videoclipul noului meu single ”Somebody’s Love”. L-am filmat pe un lac din Islanda și în cazul în care vreunul dintre voi se întreba, chiar am dat foc bărcii….a fost înfricoșător haha”, a scris Passenger pe Facebook, atașând mesajului link-ul noului său clip.

Asculta   Passenger – Somebody’s Love

Albumul “Young as the Morning Old as the Sea” este cel de-al 7-lea din cariera artistului britanic. Materialul poate fi deja precomandat, lansarea fiind programată pentru data de 23 septembrie 2016.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *